Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt cele mai mici dobanzi la creditele ipotecare: de aici vin afacerile bancilor

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai mici dobanzi la creditele ipotecare: de aici vin afacerile bancilor

Daca vreti sa va cumparati o locuinta, a face o analiza exlusiv bazata pe dobanda anuala efectiva - care variaza intre 3,85% si peste 5,5% - este un prim pas. insa pe langa DAE, mai trebuie sa tineti cont de cheltuieli si situatii neprevazute, scrie Adevarul Financiar. continuă pe Adevărul

Inscrieri gradinite 2015: cu ce oferte vin unitatile de invatamant prescolar si care sunt cele mai scumpe gradinite

Cu toate ca prima etapa pentru inscrierile la gradinitele de stat s-a incheiat deja, cele particulare au extins termenul, unele acceptand inscrieri pana la finalul lunii martie. RO va prezinta cateva oferte ale gradinitelor, care sunt.

Intensa activitate judiciara a procurorilor anticoruptie i-a facut pe unii romani sa se amuze copios. Vezi care sunt cele mai bune bancuri cu DNA

Intensa activitate judiciara a procurorilor anticoruptie i-a facut pe unii romani sa se amuze copios, astfel luand nastere cele mai bune bancuri despre DNA, scrie Adevarul. La momentul actual, Directia.

Cele mai frumoase locuri din Cluj - Napoca. Farmecul unui oras in 10 ipostaze

Daca vreti sa explorati nordul Romaniei incepeti de la Cluj, un oras medieval renascut datorita spiritului creativ al locuitorilor, spunea reporterul englez Charlie Ottley, in partea a treia a documentarului Wild Carpathia. Noi va spunem care sunt cele mai frumoase locuri din Cluj - Napoca.

REVISTA BLOGURILOR: Care sunt cele patru tipuri de postaci

Bloggerii scriu, miercuri, despre postaci si cum pot fi contracarati, sistemul medical din Romania, si o aplicatie pentru smartphone prin care poti trimite felicitari celor dragi.

Utile: Ce alimente sanatoase si delicioase poti consuma in timpul postului; 5 motive pentru care sexul este mai bun la 40 de ani decat la 20; Crezi ca esti mintit? Foloseste aceste trei metode ale unui agent FBI pentru a afla adevarul

Cele 5 calitati feminine care cuceresc orice barbat. Daca nu ti-ai gasit deja jumatatea inseamna ca, poate, ar trebui sa te analizezi mai bine. Sau sa citesti acest articol! Iata care sunt cele mai atragatoare calitati pe care barbatul modern le doreste la femeia de langa el. Cum sa-ti intinzi parul fara placa. Daca ai parul cret si vrei sa experimentezi cu coafuri ce presupun un par drept, dar nu vrei sa investesti inca de la inceput intr-o placa, exista totusi o solutie - iti poti indrepta parul cu ajutorul agrafelor.

Ce carti de business si investitii citesc romanii: Top 5 cele mai vandute volume

Cartile despre leadership, despre tehnici de vanzare, dar si cele despre finante personale sunt cele mai citite carti de business in Romania. Cititi in continuare care dintre aceste tipuri de volume inregistreaza in prezent cele mai mari vanzari.

Cele mai frumoase flori de primavara

Narcisele, zambilele sau lalelele sunt flori care nu ar trebui sa lipseasca primavara din nicio gradina. Viu colorate, parfumate, aceste flori, cele mai frumoase flori de primavara, sunt o incantare pentru simturi.

VIDEO WTA a publicat cele mai frumoase lovituri de la Indian Wells: Simona Halep si Monica Niculescu sunt printre remarcate

Site-ul oficial al WTA a publicat un material cu cele mai frumoase lovituri de la Indian Wells de pe tabloul feminin de simplu). Printre jucatoarele care au impresionat se afla si Simona Halep si Monica Niculescu. Intra in material pentru a vedea executiile care au facut senzatie la competitia californiana. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Cele mai bune emisiuni TV: Profesionistii care aduc carti, gadgeturi dar si Pastila de limba

Cele mai bune emisiuni TV. Succesul unui show se masoara de cele mai multe ori in puncte de rating, chiar daca emisiunea respectiva este, de multe ori, comentata si contestata. Pentru multi, insa, cele mai bune emisiuni TV nu sunt cele de divertisment, ci productiile cu un caracter educativ sau informativ.

Cele mai fericite state din lume

Cele mai fericite state din lume sunt cele slab dezvoltate sau cele cu o economie puternica si unde libertatea e respectata? Aceasta e o intrebare esentiala in momentul in care sunt analizate studiile referitoare la gradul de fericire a oamenilor din ultimii ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )