Libnet.ro
UNICEF

01:05

REVISTA BLOGURILOR: Care sunt cele patru tipuri de postaci

România Liberă România Liberă,
REVISTA BLOGURILOR: Care sunt cele patru tipuri de postaci

Bloggerii scriu, miercuri, despre postaci si cum pot fi contracarati, sistemul medical din Romania, si o aplicatie pentru smartphone prin care poti trimite felicitari celor dragi. continuă pe România Liberă

Inscrieri gradinite 2015: cu ce oferte vin unitatile de invatamant prescolar si care sunt cele mai scumpe gradinite

Cu toate ca prima etapa pentru inscrierile la gradinitele de stat s-a incheiat deja, cele particulare au extins termenul, unele acceptand inscrieri pana la finalul lunii martie. RO va prezinta cateva oferte ale gradinitelor, care sunt.

REVISTA BLOGURILOR: Cum sunt inselati soferii cand cumpara masini vechi

In blogurile de luni, citim despre frauda cu kilometrii dati inapoi la masini, beneficiile alaptarii copilului de catre mama, dar si despre un nou spital din Bucuresti, care este certificat drept Centru de Excelenta in chirurgie atat de europeni, cat si de americani.

Intensa activitate judiciara a procurorilor anticoruptie i-a facut pe unii romani sa se amuze copios. Vezi care sunt cele mai bune bancuri cu DNA

Intensa activitate judiciara a procurorilor anticoruptie i-a facut pe unii romani sa se amuze copios, astfel luand nastere cele mai bune bancuri despre DNA, scrie Adevarul. La momentul actual, Directia.

BBC a anulat cele patru emisiuni live din Norvegia pentru care fanii au platit intre 45 si 100 de lire sterline pe bilet

BBC a anuntat ca cele patru spectacole Top Gear Live care ar fi trebuit sa se tina pe 27 si 28 martie in Norvegia au fost amanate pana la o data ce nu a fost anuntata. Se pare ca 18. 000 de fani au platit intre 45 si 100 de lire sterline pe bilet si ramane de vazut cum isi vor primi banii inapoi cei care nu vor ajunge la evenimentele reprogramate.

Care sunt pasii obtinerii fondurilor europene pentru utilaje agricole

Cei care sunt interesati sa acceseze fonduri europene pentru achizitia de utilaje agricole o vor putea face in perioada urmatoare. Reprezentantii Ministerului Agriculturii anunta ca incepand cu jumatatea lunii aprilie Uniunea Europeana ar putea aproba.

Cum ar putea fi optimizat programul Laptele si Cornul? Care sunt zonele in care acesta are impact si cat ne mai costa? Ciprian Ciucu si Victor Olsavszky discuta online miercuri de la ora 12, despre reformarea programului de lapte scolar

Cum ar putea fi optimizat programul Laptele si Cornul? Care sunt zonele in care acesta are impact si cat ne mai costa? Ciprian Ciucu, Director de Programe CRPE si Victor Olsavszky seful Biroului pentru Romania al Organizatiei Mondiale a Sanatatii discuta online miercuri de la ora 12, despre reformarea programului de lapte scolar si beneficiile pe termen lung ale programului dar si despre impactul programului si eficiata acestuia.

REVISTA BLOGURILOR: Cum te schimba un curs de navigatie

Pe blogurile de marti citim despre aplicatia Clever Taxi, ce presupune un curs de navigatie si un studiu care arata care este profilul utilizatorilor de internet.

Cele mai frumoase locuri din Cluj - Napoca. Farmecul unui oras in 10 ipostaze

Daca vreti sa explorati nordul Romaniei incepeti de la Cluj, un oras medieval renascut datorita spiritului creativ al locuitorilor, spunea reporterul englez Charlie Ottley, in partea a treia a documentarului Wild Carpathia. Noi va spunem care sunt cele mai frumoase locuri din Cluj - Napoca.

Care sunt cele mai mici dobanzi la creditele ipotecare: de aici vin afacerile bancilor

Daca vreti sa va cumparati o locuinta, a face o analiza exlusiv bazata pe dobanda anuala efectiva - care variaza intre 3,85% si peste 5,5% - este un prim pas. insa pe langa DAE, mai trebuie sa tineti cont de cheltuieli si situatii neprevazute, scrie Adevarul Financiar.

Sinteza Zilei. Care sunt diferentele dintre coloana oficiala a lui Traian Basescu si cea a presedintelui Klaus Iohannis

Imagini care prezinta diferentele dintre coloana oficiala a fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, si cea a actualului sef de stat, Klaus Iohannis, au fost prezentate, marti, in emisiunea Sinteza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )