Libnet.ro
UNICEF

10:30

Au case mai mari decat Versailles-ul, desi au lucrat doar la stat. Dezvaluiri despre directorii din CNADNR

Antena3 Antena3,
Au case mai mari decat Versailles-ul, desi au lucrat doar la stat. Dezvaluiri despre directorii din CNADNR

Unii directori din Compania de Drumuri si Autostrazi au case mai mari decat palatul Versailles, desi au lucrat toata viata la stat, si au semnat contracte a caror valoare a crescut de zece ori, bazate pe. continuă pe Antena3

Directori ai companiei au case mai mari decat Versailles-ul, desi au lucrat doar la stat

Unii directori din Compania de Drumuri si Autostrazi au case mai mari decat palatul Versailles, desi au lucrat toata viata la stat, si au semnat contracte a caror valoare a crescut de zece ori, bazate pe caiete de sarcini manusa, pentru anumite firme, a declarat, intr-un interviu pentru Gandul, Alin Goga, directorul suspendat de CNADNR dupa ce a vorbit despre ilegalitatile din companie.

Directorii CNADNR au case mai mari decat Versailles-ul, desi au lucrat doar la stat

Unii directori din Compania de Drumuri si Autostrazi au case mai mari decat palatul Versailles, desi au lucrat toata viata la stat, si au semnat contracte a caror valoare a crescut de zece ori, bazate pe caiete de sarcini manusa, pentru anumite.

Directorul suspendat al CNADNR rupe tacerea: Sunt directori care au case mai mari decat Versailles-ul si au lucrat toata viata lor la stat (VIDEO)

Alin Goga, directorul suspendat din Compania de Drumuri si Autostrazi a declarat pentru Gandul ca unii dintre sefii companiei au case mai mari decat palatul Versailles, desi au lucrat toata viata la.

Directorul suspendat din CNADNR: Daca se ia spaga in CNADNR? Sunt directori care au case mai mari decat Versailles-ul si au lucrat toata viata lor la stat

Unii directori din Compania de Drumuri si Autostrazi au case mai mari decat palatul Versailles, desi au lucrat toata viata la stat, si au semnat contracte a caror valoare a crescut de zece ori, bazate pe caiete de sarcini manusa, pentru anumite firme, potrivit unui director suspendat din companie, citat de Mediafax.

REVISTA PRESEI. Directorul suspendat CNADNR are colegi care au case mai mari decat Versailles-ul

In ziarele de vineri citim dezvaluiri ale directorului suspendat din CNADNR despre salariati care se imbogatesc prin mijloace ilegale, si aflam care este pretul mediu al apartamentelor vechi cu trei camere din Capitala.

Subiectele Zilei: Marturia lui Hrebenciuc a fost proba cheie pentru magistratii care l-au condamnat pe miliardarul Ioan Niculae; Goga: Sunt directori in CNADNR care au case mai mari decat Versailles-ul; De ce Statul nu recupereaza nimic din prejudiciile

Acul in carul cu fan - cum evalueaza specialistii sansele gasirii lui Mircea Craciun, planoristul disparut de o saptamana. Sansele ca. Tevatura cu ora de Religie. Ministerul Educatiei sustine ca elevii NU trebuie sa se inscrie in anul scolar 2015/2016, dar este contrazis.

Se intampla si la case mai mari: Autoritatile din Birmingham au construit o biblioteca de 264 de milioane de euro, dar nu mai au bani sa cumpere carti

Se intampla si la case mai mari: Un consiliu local din Marea Britanie a procedat romaneste in cazul construirii unei biblioteci. Autoritatile din Birmingham au fost dur criticate dupa ce au construit u.

Suprafetele revendicate de fosti proprietari in judetul Braila, de sase ori mai mari decat terenul disponibil

Suprafetele disponibile pentru retrocedari, in judetul Braila, sunt de sase ori mai mici decat solicitarile existente. Cei care nu vor reusi sa primeasca in natura pamantul revendicat, vor trebui sa se multumeasca cu un fel de bani virtuali primiti de la stat, cu care vor putea sa cumpere imobile la licitatiile organizate de Agentia Nationala de Cadastru. Statul va rascumpara acsti bani virtuali necheltuiti, incepand din 2017.

Se intampla si la case mai mari. O autostrada din Manchester s-a surpat

Unul din cele mai aglomerate drumuri din Manchster a fost inchis, dupa ce o parte din sosea s-a surpat. Craterul format are o adancime de 12 metri si s-a format in urma ploilor masive din ultimul.

Premierul Victor Ponta, invitat in vacanta la Mamaia pentru a verifica tarifele si serviciile. ANAT: Daca preturile sunt mai mari decat la Miami, sa scada taxele

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ANAT) l-a invitat pe Victor Ponta sa petreaca gratuit o vacanta la Mamaia, alaturi de familie, pentru a testa serviciilor si pentru a studia tarifele. De altfel, ANAT.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )