Libnet.ro
UNICEF

12:00

REVISTA PRESEI. Directorul suspendat CNADNR are colegi care au case mai mari decat Versailles-ul

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI. Directorul suspendat CNADNR are colegi care au case mai mari decat Versailles-ul

In ziarele de vineri citim dezvaluiri ale directorului suspendat din CNADNR despre salariati care se imbogatesc prin mijloace ilegale, si aflam care este pretul mediu al apartamentelor vechi cu trei camere din Capitala. continuă pe România Liberă

Directorul suspendat al CNADNR rupe tacerea: Sunt directori care au case mai mari decat Versailles-ul si au lucrat toata viata lor la stat (VIDEO)

Alin Goga, directorul suspendat din Compania de Drumuri si Autostrazi a declarat pentru Gandul ca unii dintre sefii companiei au case mai mari decat palatul Versailles, desi au lucrat toata viata la.

Directorul suspendat din CNADNR: Daca se ia spaga in CNADNR? Sunt directori care au case mai mari decat Versailles-ul si au lucrat toata viata lor la stat

Unii directori din Compania de Drumuri si Autostrazi au case mai mari decat palatul Versailles, desi au lucrat toata viata la stat, si au semnat contracte a caror valoare a crescut de zece ori, bazate pe caiete de sarcini manusa, pentru anumite firme, potrivit unui director suspendat din companie, citat de Mediafax.

REVISTA PRESEI. Comisarul Marius Maghiari, trai confortabil, cu averea trecuta pe numele sotiei

In ziarele de joi, citim despre comisarul de la Brigada Rutiera, Marius Maghiari, care, desi este functionar public, traieste intr-o vila, detine un autoturism si un hotel-restaurant de lux, dar si despre munca operatoarelor de la Ambulanta, pe care majoritatea oamenilor care suna la 112 nu o inteleg.

REVISTA PRESEI. Idealurile adolescentelor sarace le imping la sclavie sexuala

In ziarele de miercuri, aflam despre drama oamenilor din satul Seciurile, judetul Gorj, care au ramas fara locuinte in urma unei alunecari de teren, dar si despre adolescentele din Romania care ajung sclave sexuale in Bucuresti sau in Occident.

REVISTA PRESEI INTERNATIONALE - 13.08.2015

FINANCIAL TIMES * Glencore isi taie cheltuielile dupa scaderea preturilor materiilor prime Glencore si-a revizuit planurile de cheltuieli pentru 2015, in conditiile in care se confrunta cu declinul preturilor materiilor prime precum cupru, aluminiu, zinc, petrol. Cel mai mare producator mondial si trader de materii prime si-a redus cheltuielile de capital pe anul curent la 6 miliarde de dolari, de la 6,5-6,8 miliarde de dolari, cat preconiza anterior.

REVISTA PRESEI INTERNATIONALE - 11.08.2015

FINANCIAL TIMES * Economia Rusiei scade, temerile de criza financiara cresc Economia Rusiei a scazut cu 4,6% in trimestrul al doilea comparativ cu perioada similara din 2014, acesta fiind cel mai important declin din ultimii sase ani, care marcheaza prima recesiune a tarii de la declansarea crizei financiare din 2009.

Cum justifica CNADNR suspendarea angajatului care a criticat compania

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) sustine ca motivul pentru care angajatii Alin Goga si Liviu Costache au fost suspendati si urmeaza sa fie cercetati discipliar este ca si-au incalcat atributii din fisa postului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2574 seconds )