Libnet.ro
UNICEF

10:30

Directorul suspendat al CNADNR rupe tacerea: Sunt directori care au case mai mari decat Versailles-ul si au lucrat toata viata lor la stat (VIDEO)

B1 B1,
Directorul suspendat al CNADNR rupe tacerea: Sunt directori care au case mai mari decat Versailles-ul si au lucrat toata viata lor la stat (VIDEO)

Alin Goga, directorul suspendat din Compania de Drumuri si Autostrazi a declarat pentru Gandul ca unii dintre sefii companiei au case mai mari decat palatul Versailles, desi au lucrat toata viata la. continuă pe B1

Directorul suspendat din CNADNR: Daca se ia spaga in CNADNR? Sunt directori care au case mai mari decat Versailles-ul si au lucrat toata viata lor la stat

Unii directori din Compania de Drumuri si Autostrazi au case mai mari decat palatul Versailles, desi au lucrat toata viata la stat, si au semnat contracte a caror valoare a crescut de zece ori, bazate pe caiete de sarcini manusa, pentru anumite firme, potrivit unui director suspendat din companie, citat de Mediafax.

REVISTA PRESEI. Directorul suspendat CNADNR are colegi care au case mai mari decat Versailles-ul

In ziarele de vineri citim dezvaluiri ale directorului suspendat din CNADNR despre salariati care se imbogatesc prin mijloace ilegale, si aflam care este pretul mediu al apartamentelor vechi cu trei camere din Capitala.

Directorul TVR, despre Euro 2016: Sunt in vacanta, platesc mult daca stau de vorba. Nu e treaba mea ce se intampla cu ele

Presedintele TVR, Stelian Tanase, a declarat ca nu il intereseaza ce se va intampla cu drepturile pentru Campionatul European din Franta, in conditiile in care pana acum a promis ca romanii vor putea.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )