Libnet.ro
UNICEF

12:00

Directorul suspendat din CNADNR: Daca se ia spaga in CNADNR? Sunt directori care au case mai mari decat Versailles-ul si au lucrat toata viata lor la stat

Hotnews Hotnews,
 Directorul suspendat din CNADNR: Daca se ia spaga in CNADNR? Sunt directori care au case mai mari decat Versailles-ul si au lucrat toata viata lor la stat

Unii directori din Compania de Drumuri si Autostrazi au case mai mari decat palatul Versailles, desi au lucrat toata viata la stat, si au semnat contracte a caror valoare a crescut de zece ori, bazate pe caiete de sarcini manusa, pentru anumite firme, potrivit unui director suspendat din companie, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Directorul suspendat al CNADNR rupe tacerea: Sunt directori care au case mai mari decat Versailles-ul si au lucrat toata viata lor la stat (VIDEO)

Alin Goga, directorul suspendat din Compania de Drumuri si Autostrazi a declarat pentru Gandul ca unii dintre sefii companiei au case mai mari decat palatul Versailles, desi au lucrat toata viata la.

Directori ai companiei au case mai mari decat Versailles-ul, desi au lucrat doar la stat

Unii directori din Compania de Drumuri si Autostrazi au case mai mari decat palatul Versailles, desi au lucrat toata viata la stat, si au semnat contracte a caror valoare a crescut de zece ori, bazate pe caiete de sarcini manusa, pentru anumite firme, a declarat, intr-un interviu pentru Gandul, Alin Goga, directorul suspendat de CNADNR dupa ce a vorbit despre ilegalitatile din companie.

REVISTA PRESEI. Directorul suspendat CNADNR are colegi care au case mai mari decat Versailles-ul

In ziarele de vineri citim dezvaluiri ale directorului suspendat din CNADNR despre salariati care se imbogatesc prin mijloace ilegale, si aflam care este pretul mediu al apartamentelor vechi cu trei camere din Capitala.

Un director adjunct CNADNR a fost suspendat din functie

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) l-a suspendat pe directorul adjunct Alin Goga dupa ce acesta a afirmat intr-o emisiune televizata ca autostrada Sibiu-Orastie trebuie inchisa si reconstruita, potrivit unui comunicat al companiei, remis azi redactiei.

Director din CNADNR, suspendat dupa ce a criticat compania la televizor

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) a suspendat contractul directorului adjunct de investitii din cadrul Directiei Drumuri si Poduri Craiova, Alin Goga, dupa ce acesta a criticat compania la o emisiune TV si a spus ca autostrada Sibiu-Orastie trebuie inchisa si reconstruita, intrucat nu permite circulatia in conditii de siguranta.

Rusia a adaugat pe lista sanctiunilor Albania, Muntenegru, Islanda si Liechestein. In plus, Moscova ameninta ca va interzice importurile de alimente si din Ucraina daca acordul de liber-schimb al Kievului cu UE intra in vigoare

Premierul Dmitri Medvedev a declarat ca Rusia va interzice importurile de alimente din Ucraina incepand cu 2016 daca asocierea economica a Kievului cu Uniunea Europeana va intra in vigoare, informeaza Reuters.

Plaje inchise din cauza rechinilor. Turistii sunt atentionati sa nu intre in apa

Mai multe plaje din apropiere de capitala japoneza, foarte frecventate de practicantii de surfing, au fost inchise vineri de autoritati dupa ce zeci de rechini au fost vazuti in largul coastelor respective,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )