Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cat a castigat Simona Halep din tenis. Suma este uluitoare

Antena3 Antena3,
Cat a castigat Simona Halep din tenis. Suma este uluitoare

Simona Halep este una dintre cele mai valoroase jucatoare de tenis din lume. Iar acest lucru se vede nu doar in numarul trofeelor cucerite 12 - ci si in cel al banilor castigati din acest. continuă pe Antena3

Clasamentul WTA: Simona Halep a urcat pe locul 5, dupa ce a castigat turneul Premier Mandatory de la Madrid

Simona Halep a urcat pe locul 5 in clasamentul WTA, dupa ce a castigat, sambata, turneul Premier Mandatory de la Madrid. Cu 4650 de puncte acumulate, sportiva nascuta la Constanta s-a apropiat de Garbine Muguruza 4847 de puncte), jucatoare care se afla pe pozitia a patra a ierarhiei. O alta veste buna pentru tenisul romanesc: Sorana Carstea a revenit in TOP 100 WTA.

Simona Halep a castigat finala turneului WTA de la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul sapte mondial, a castigat turneul WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 4. 360 dolari, ieri, dupa ce a dispus in finala de Dominika Cibulkova Slovacia) cu scorul de 6-2, 6-4.

Simona Halep urca pe 5 in clasamentul mondial. Sorana Cirstea revine in top 100

Jucatoarea Simona Halep ocupa locul 5 in clasamentul mondial actualizat si dat publicitatii de WTA la finalul turneului de la Madrid, castigat de jucatoarea noastra.

Sfatul lui Darren Cahill pentru Simona Halep dupa ce aceasta a castigat aproape un milion de euro la Madrid. Poti sa-ti cumperi din banii pe care i-ai luat

Simona Halep a castigat turneul de la Madrid, iar victoria din finala i-a adus si un premiu financiar de aproape un milion de euro.

Simona Halep a castigat Madrid Open, dupa 6-2, 6-4, cu Dominika Cibulkova

Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul 6, a castigat, sambata, Madrid Open, al 12-lea trofeu din cariera si al doilea de categorie Premier Mandatory, dupa ce a invins-o, cu scorul de 6-2, 6-4, pe sportiva slovaca Dominika Cibulkova, locul 38.

Simona Halep dupa trofeul de la Madrid: Sunt foarte fericita pentru acest turneu, aici ma simt ca acasa

Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul 6, a declarat, sambata seara, ca la Madrid Open se simte ca acasa, fiind fericita ca a castigat acest turneu, dar mai important este ca a jucat la cel mai inalt nivel, informeaza L039;Equipe, potrivit.

Klaus Iohannis felicita CSM Bucuresti, pe Simona Halep si Horia Tecau

Presedintele Klaus Iohannis a postat, duminica seara, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de felicitare pentru echipa de handbal CSM Bucuresti, castigatoare a Ligii Campionilor, dar si pentru jucatorii de tenis Simona Halep si Horia Tecau, castigatori in proba de simplu feminin, respectiv dublu masculin, la turneul de tenis de la Madrid.

Simona Halep, eliminata in turul 2 la Roma. Va pierde locul 5 in clasamentul WTA

Simona Halep a revenit in circuit direct in2 la turneul WTA Premier 5 de la Roma, unde a jucat semifinale in 2013 si 2015. Ajunsa in capitala Italiei dupa titlul cucerit la Madrid, Halep a intalnit o adversara extrem de hotarata, pe Daria Gavrilova din Australia, o jucatoare de 22 ani care si-a dorit mai mult victoria. Meciul a fost intrerupt de ploaie dupa setul al doilea si reluat dupa mai bine de o ora. Halep va pierde locul cinci in urma acestei infrangeri. PARIURI: Vedeti aici toate cotele meciurilor de azi la turneul de la Roma.

LIVE WTA Roma, Simona Halep-Daria Gavrilova

Urmariti in aceasta pagina, miercuri, meciurile pe care jucatoarele Irina Begu si Simona Halep le sustin in turul 2 la turneul WTA Premier 5 de la Roma. PARIURI: Vedeti aici toate cotele meciurilor de azi la turneul de la Roma.

LIVE WTA Roma, Simona Halep-Daria Gavrilova (dupa 17:00)

Urmariti in aceasta pagina, miercuri, meciurile pe care jucatoarele Irina Begu si Simona Halep le sustin in turul 2 la turneul WTA Premier 5 de la Roma. PARIURI: Vedeti aici toate cotele meciurilor de azi la turneul de la Roma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )