Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cat a obtinut statul roman din oferta Romgaz. A fost un succes

Antena3 Antena3,
Cat a obtinut statul roman din oferta Romgaz. A fost un succes

Oferta publica Romgaz a fost un succes, subscrierea a fost finalizata la un pret de 30 de lei/actiune, iar suma totala obtinuta a fost de 1,734 miliarde lei 390,9 milioane euro respectiv 534,63 milioane dolari. continuă pe Antena3

Transa de retail in oferta Romgaz a fost suprasubscrisa de 18 ori. Ordinele depasesc 1 mld. euro

Investitorii de retail au plasat ordine in valoare cumulata de 4,91 miliarde lei 1,1 miliarde euro), suprasubscriind de 17,7 ori titlurile alocate lor pe acest segment al ofertei prin care statul a scos la vanzare 15% din actiunile Romgaz SNG), scrie.

Suprasubscriere de 3,8 ori la oferta Romgaz

Transa mica din oferta Romgaz a fost suprasubscrisa de 3,8 ori, pana, ieri, la ora 18. 00, potrivit brokerilor.

Suprasubscriere de 3,8 ori la oferta Romgaz

Update 17:34 Un investitor vrea sa cumpere 5,26 milioane actiuni din oferta Romgaz Un investitor vrea sa cumpere 5,26 milioane de actiuni, la pretul maxim din oferta Romgaz, de 32 lei/unitate, arata sursele de presa. Investitorul a plasat un ordin de 168,3 milioane de lei pe transa de retail, pentru 60% din actiunile disponibile micilor investitori.

Record in oferta Romgaz: Un mic investitor a subscris actiuni de 38 mil. euro

Un investitor a plasat un ordin de 168,3 milioane de lei 38 de milioane de euro) pe transa de retail din oferta Romgaz, pentru 60% din actiunile disponibile micilor investitori, detasandu-se net de subscrierile inregistrate pe acest segment, scrie.

Oferta Romgaz este vanduta. Micii investitori au trimis ordine cat pentru intreg IPO-ul

Chiar daca subscrierile se inchid la sfarsitul zilei de joi, oferta publica initiala IPO) prin care statul roman listeaza pe bursa 15% din actiunile Romgaz SNG) poate sa fie deja inchisa cu succes, ordinele de cumparare trimise de micii investitori.

Tranzactie de 6 mil. euro cu actiuni BRD pe Bursa. Vand SIF-urile pentru oferta Romgaz?

Bursa a crescut cu 1,26%, pe un rulaj sustinut in principal de o tranzactie cu 0,43% din actiunile BRD BRD), in timp ce intensitatea subscrierilor realizate de micii investitori in oferta Romgaz s-a temperat odata cu trecerea perioadei in care acestia.

Peste 25 de milioane de euro a cheltuit statul roman cu tratamentul persoanelor dependente de alcool in 2012

Statul roman a cheltuit nu mai putin de 25 de milioane de euro cu tratamentul celor aproape 70. 000 de persoane care s-au internat in spitale in urma problemelor generate de consumul excesiv de alcool. Astfel, valoarea medie rambursata pe pacient internat la nivelul anului 2012 a fost de 1. 537 de lei, peste media nationala a tarifului pe caz ponderat de care a fost de 1.

Statul roman, bun de plata in esuata privatizare Cupru Min

Roman Copper, compania canadiana care a adjudecat, in 2012, contractul pentru privatizarea societatii de stat, Cupru Min Abrud, a castigat litigiul cu Oficiul pentru Privatizari OPSPI), in urma caruia statul roman va trebui sa achite o factura de nu mai putin de un milion si jumatate de dolari, reprezentand valoarea garantiei de participare la licitatia din vara anului trecut.

Cel mai frumos roman din lume, in premiera la Unteatru.

Teatrul Unteatru prezinta spectacolul Cel mai frumos roman din lume dupa Larry Tremblay, cu Nicoleta Lefter si Ionut Grama, in regia Alexandrei Penciuc. Sambata, 2 noiembrie, la ora 19:00, spectatorii sunt invitati intr-o lume aflata la limita dintre real si imaginar, in care regulile sunt dictate de puterea creatiei. Cel mai frumos roman din lume dupa Larry Tremblay in traducerea lui Petre Bokor) este povestea a doua personaje unite intr-un joc al creatiei, in care realul si imaginarul .

Business Report: Romania se imprumuta cu peste un milion de euro pe ora; Statul roman, bun de plata in esuata privatizare Cupru Min; Multinationalele din Romania nu sunt competitive. Tara este de trei ori mai slaba decat media europeana

Retailul a adus bani cat pentru doua oferte Romgaz. In momemntul inchiderii, oferta publica Romgaz era suprasubscrisa pe transa micilor. Update surpriza in topul datornicilor la bugetul de stat. Cel mai mare datornic al statului a fost scos din registrele Fiscului in toamna acestui an.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )