Libnet.ro
UNICEF

11:30

Transa de retail in oferta Romgaz a fost suprasubscrisa de 18 ori. Ordinele depasesc 1 mld. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Transa de retail in oferta Romgaz a fost suprasubscrisa de 18 ori. Ordinele depasesc 1 mld. euro

Investitorii de retail au plasat ordine in valoare cumulata de 4,91 miliarde lei 1,1 miliarde euro), suprasubscriind de 17,7 ori titlurile alocate lor pe acest segment al ofertei prin care statul a scos la vanzare 15% din actiunile Romgaz SNG), scrie. continuă pe Wall-Street Ro

Inca un ordin gigant pe oferta Romgaz: 44 mil. euro de la un investitor de retail

Un investitor a plasat un ordin de aproape 196 milioane lei 44,2 milioane euro) pe segmentul de retail al ofertei Romgaz, un nou record pe aceasta transa, care deja a fost suprasubscrisa de 13,6 ori, investitorii alocand 3,777 miliarde lei 852,6.

Suprasubscriere de 3,8 ori la oferta Romgaz

Transa mica din oferta Romgaz a fost suprasubscrisa de 3,8 ori, pana, ieri, la ora 18. 00, potrivit brokerilor.

Suprasubscriere de 3,8 ori la oferta Romgaz

Update 17:34 Un investitor vrea sa cumpere 5,26 milioane actiuni din oferta Romgaz Un investitor vrea sa cumpere 5,26 milioane de actiuni, la pretul maxim din oferta Romgaz, de 32 lei/unitate, arata sursele de presa. Investitorul a plasat un ordin de 168,3 milioane de lei pe transa de retail, pentru 60% din actiunile disponibile micilor investitori.

Record in oferta Romgaz: Un mic investitor a subscris actiuni de 38 mil. euro

Un investitor a plasat un ordin de 168,3 milioane de lei 38 de milioane de euro) pe transa de retail din oferta Romgaz, pentru 60% din actiunile disponibile micilor investitori, detasandu-se net de subscrierile inregistrate pe acest segment, scrie.

Cat a obtinut statul roman din oferta Romgaz. A fost un succes

Oferta publica Romgaz a fost un succes, subscrierea a fost finalizata la un pret de 30 de lei/actiune, iar suma totala obtinuta a fost de 1,734 miliarde lei 390,9 milioane euro respectiv 534,63 milioane dolari.

Tranzactie de 6 mil. euro cu actiuni BRD pe Bursa. Vand SIF-urile pentru oferta Romgaz?

Bursa a crescut cu 1,26%, pe un rulaj sustinut in principal de o tranzactie cu 0,43% din actiunile BRD BRD), in timp ce intensitatea subscrierilor realizate de micii investitori in oferta Romgaz s-a temperat odata cu trecerea perioadei in care acestia.

Gabriel Dumitrascu: Subscrierea pe transa mica la Romgaz este speculativa

Bancile au acordat facilitati de imprumut pentru subscrieri la Romgaz * Vom lua masuri ca acest fenomen sa nu se mai repete, a spus seful directiei de privatizare din Departamentul de Energie * 5% din oferta se muta automat pe transa mica Micii investitori au pus la bataie 941,59 milioane euro in oferta Romgaz, potrivit datelor transmise de brokeri pana ieri la ora 18, cerea lor acoperind de peste doua ori intregul pachet vandut de stat si de peste 15 ori segmentul care le era alocat. Ordinele s-au inmultit fulminat, ieri, in ultima zi a ofertei, cand programul s-a incheiat la ora 13, dupa ce miercuri suprasubscrierea transei mici fusese de 5,4 ori.

Un investitor a plasat un ordin de 168,3 milioane de lei pe transa micilor investitori, acoperind aproape 10% din aceasta

Un investitor a plasat un ordin de 168,3 milioane de lei pe transa de retail din oferta Romgaz, echivaland cu 60% din actiunile disponibile micilor investitori, suma acoperind aproape 10% din cele 1,8 miliarde de lei care s-au subscris pana acum pe aceasta transa.

Oferta Romgaz: un succes pentru romani, dar o palma pe obrazul Goldman. Stam cu gramezi de bani in banci si marfa buna o vindem la Londra

Oferta de actiuni Romgaz SNG), cea mai mare din istoria Romaniei, a fost inchisa cu succes, micii investitori trimitand atat de multe ordine de cumparare incat nici nu ar mai fost nevoie de subscrierile investitorilor straini. In ciuda acestui fapt,.

Oferta Romgaz este vanduta. Micii investitori au trimis ordine cat pentru intreg IPO-ul

Chiar daca subscrierile se inchid la sfarsitul zilei de joi, oferta publica initiala IPO) prin care statul roman listeaza pe bursa 15% din actiunile Romgaz SNG) poate sa fie deja inchisa cu succes, ordinele de cumparare trimise de micii investitori.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )