Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cazarea in hotelurile din Bucuresti, mai scumpa decat in Varsovia si Sofia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cazarea in hotelurile din Bucuresti, mai scumpa decat in Varsovia si Sofia

Bucurestiul este la egalitate cu Atena si Mumbai, pe locul 82, intr-un top dupa costul unei nopti la hotel realizat de Bloomberg. Pretul mediu in Romania este de 119 dolari, mai scump decat in Varsovia si Sofia, insa de aproape trei ori mai ieftin. continuă pe Wall-Street Ro

Hotelurile din Bucuresti,mai scumpe decat in Varsovia si Sofia

Bucurestiul se situeaza pe locul 82, la egalitate cu Atena si Mumbai, intr-un top dupa costul unei nopti la hotel realizat de Bloomberg, cu un pret mediu de 119 dolari, de aproape trei ori mai ieftin decat Geneva, cea mai costisitoare destinatie, dar mai scump decat orase precum Varsovia si Sofia, conform Mediafax.

Bucurestiul, pe locul 82 in lume, dupa costul unei nopti la hotel, mai scump decat Varsovia si Sofia

Potrivit unui top realizat de Bloomberg, dupa costul unei nopti la un hotel, Bucurestiul se situeaza pe locul 82, la egalitate cu Atena si Mumbai, cu un pret mediu de 119 dolari, de aproape de trei ori mai ieftin decat Geneva, cea mai costisitoare destinatie, dar mai scump decat orase precum Varsovia sau Sofia.

Tara cu cea mai mare crestere economica din LUME. Aici apa este mai SCUMPA decat BENZINA

Dincolo de scandaluri, de griji pentru traiul de maine si de luptele pentru putere se ridica o tara noua, care a demonstrat intregii lumi ce inseamna bogatia. Qatarul este locul unde contrastele se atrag.

Economia Romaniei isi revine mai greu decat celelalte din regiune

Economia tarii noastre are o recuperare mai lenta decat cele ale altor state din regiune, afectate de criza, produsul intern brut PIB) urmand sa ajunga abia in acest an la nivelul din anul 2008, a declarat, ieri, Guillermo Tolosa, reprezentantul rezident al Fondului Monetar International FMI) in tara noastra.

Primaria Capitalei va cheltui circa 35 milioane de lei pentru ca pasajele rutiere subterane din Bucuresti sa nu se mai inunde la fiecare ploaie torentiala

Primaria Capitalei va cheltui circa 35 milioane lei pentru modernizarea instalatiilor de evacuare a apelor pluviale din cele 5 pasaje subterane ale Municipiului Bucuresti, potrivit unui proiect aprobat vineri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Este vorba de pasajele Marasesti, Lujerului, Jiului, Victoriei si Unirii. Aceste instalatii au o vechime de peste 25 de ani, iar din cauza ca sunt infundate/colmatate, pasajele se inunda aproape la fiecare ploaie torentiala. Cele 35 milioane de lei ar putea fi luate din fonduri europene nerambursabile.

A fost una din cele mai puternice tari din Europa, dar acum se afla in pragul COLAPSULUI. 1 din 5 cetateni traieste sub limita saraciei

Spania se afla sub dominatia saraciei extreme! Unul din cinci spanioli traieste sub limita saraciei, conform datelor publicate de Institutul spaniol de Statistica. Mai mult decat atat, acelasi raport arata.

Restaurante din Bucuresti si Ilfov, vizate intr-un dosar de evaziune cu carne

Administratorii mai multor restaurante din Bucuresti si Ilfov sunt cercetati de politistii bucuresteni, in urma extinderii unei anchete deschise intr-un caz de evaziune cu carne. Politia Capitaleia a arestat.

Perchezitii de amploare la evazionistii de carne din Bucuresti, Ilfov si Constanta

Perchezitii de amploare au avut loc la evazionistii de carne din Bucuresti, Ilfov si Constanta. Mascatii au descins la locuintele mai multor suspecti si la anumite restaurante de lux, hipermarketuri si carmangerii.

Vineri va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti cea de a doua editie a evenimentului Inregistrat in Romania

Vineri va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti cea de a doua editie a evenimentului Inregistrat in Romania. Alternosfera, Omul cu Sobolani, Luna Amara, Niste Baieti sunt trupele care vor sustine recitaluri pe 30 mai 2014, incepand cu orele 19. Pentru fanii Alternosfera, Arenele Romane din Bucuresti au o insemnatate deosebita: anul trecut, pe 25 mai, formatia a incheiat Turneul EPIZODIA in acelasi loc, in fata a peste 3. 000 de fani - o performanta pentru scena de rock alternative de la noi.

Carne tranzactionata la negru, in curtea unui supermarket din Bucuresti

Mai multe persoane sunt cercetate pentru evaziune fiscala dupa ce doi soferi au fost prins in flagrant, in parcarea unui supermarket din Capitala, in timp ce transportau ilegal carne dintr-o masina in alta pentru a o vinde la negru.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )