Libnet.ro
UNICEF

07:30

Restaurante din Bucuresti si Ilfov, vizate intr-un dosar de evaziune cu carne

B1 B1,
Restaurante din Bucuresti si Ilfov, vizate intr-un dosar de evaziune cu carne

Administratorii mai multor restaurante din Bucuresti si Ilfov sunt cercetati de politistii bucuresteni, in urma extinderii unei anchete deschise intr-un caz de evaziune cu carne. Politia Capitaleia a arestat. continuă pe B1

Restaurante din Bucuresti si Ilfov, vizate intr-un dosar de evaziune cu carne

Administratorii mai multor restaurante din Bucuresti si Ilfov sunt cercetati de politistii bucuresteni, in urma extinderii unei anchete deschise intr-un caz de evaziune cu carne, soldata cu cinci arestari.

Perchezitii de amploare la evazionistii de carne din Bucuresti, Ilfov si Constanta

Perchezitii de amploare au avut loc la evazionistii de carne din Bucuresti, Ilfov si Constanta. Mascatii au descins la locuintele mai multor suspecti si la anumite restaurante de lux, hipermarketuri si carmangerii.

29 de perchezitii in Bucuresti si in trei judete intr-un dosar de trafic de tutun

Oamenii legii efectueaza 29 de perchezitii in Capitala si in judetele Ilfov, Calarasi si Giurgiu, in care sunt vizate persoane acuzate de trafic cu tutun, potrivit Digi24.

29 de perchezitii in Bucuresti si in trei judete intr-un dosar de trafic de tutun

Oamenii legii efectueaza 29 de perchezitii in Capitala si in judetele Ilfov, Calarasi si Giurgiu, in care sunt vizate persoane acuzate de trafic cu tutun, 20 de tone in total, potrivit politistilor.

Asistent medical de la Politia din Arges, arestat dupa ce a luat 20.000 euro pentru a interveni intr-un dosar penal

Un asistent de la cabinetul medical al Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Arges a fost arestat preventiv pentru trafic de influenta, dupa ce a fost prins in flagrant cand primea 20. 000 de euro de la o persoana cercetata intr-un dosar penal, careia ii promisese ca intervine la politisti si procurori sa nu fie trimisa in judecata.

Investitii in stomatologie: 300.000 de euro pentru deschiderea unei clinici private din Bucuresti

O clinica stomatologica privata din Bucuresti, Clinica Dr. Melnic, a facut o investitie de 300. 000 de euro pentru deschiderea unei locatii noi. Clinica va oferi servicii de lux in radiologie, chirurgie, implanturi dentare, parodontologie, edondontie,.

VIDEO. Un traficant de droguri din Bucuresti cultiva cannabis pe muzica lui Vivaldi

35 de kilograme de cannabis au fost gasite de politie si procurorii DIICOT, in urma perchezitiilor la locuintele unor traficanti de droguri din Bucuresti. Un barbat a fost retinut pentru 24 de ore. Anchetatorii au descoperit ca plantele erau crescute folosind terapia prin muzica, traficantul punandu-le plantelor muzica de Vivaldi.

Vineri va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti cea de a doua editie a evenimentului Inregistrat in Romania

Vineri va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti cea de a doua editie a evenimentului Inregistrat in Romania. Alternosfera, Omul cu Sobolani, Luna Amara, Niste Baieti sunt trupele care vor sustine recitaluri pe 30 mai 2014, incepand cu orele 19. Pentru fanii Alternosfera, Arenele Romane din Bucuresti au o insemnatate deosebita: anul trecut, pe 25 mai, formatia a incheiat Turneul EPIZODIA in acelasi loc, in fata a peste 3. 000 de fani - o performanta pentru scena de rock alternative de la noi.

21 de persoane, retinute in urma perchezitiilor din Sibiu si Bucuresti, intr-un dosar de trafic de droguri

21 de persoane au fost retinute, in noaptea de joi spre vineri, de procurorii DIICOT Sibiu, pentru trafic de droguri de risc si mare risc si pentru constituirea unui grup infractional, in urma perchezitiilor facute, joi, la mai multe adrese din Sibiu si Bucuresti. Acestea vor fi duse in fata instantei cu propunere de arestare preventiva.

Cazarea in hotelurile din Bucuresti, mai scumpa decat in Varsovia si Sofia

Bucurestiul este la egalitate cu Atena si Mumbai, pe locul 82, intr-un top dupa costul unei nopti la hotel realizat de Bloomberg. Pretul mediu in Romania este de 119 dolari, mai scump decat in Varsovia si Sofia, insa de aproape trei ori mai ieftin.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )