Libnet.ro
UNICEF

00:08

Cazul Cristian Sima, pe tapet: informatii si reactii noi despre cazul brokerului disparut

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cazul Cristian Sima, pe tapet: informatii si reactii noi despre cazul brokerului disparut

Stirea publicata miercuri in exclusivitate de Wall-Street. ro privind disparitia lui Cristian Sima a devenit breaking news in toata presa. Amploarea subiectului a generat foarte multe speculatii, asocieri nefericite si informatii pe surse. continuă pe Wall-Street Ro

ANCHETA a Politiei in cazul lui Cristian Sima, care ar fi fugit cu banii unor clienti

Politia Sibiu s-a autosesizat si a inceput o ancheta in cazul fostului presedinte CA si director general al Bursei de la Sibiu, Cristian Sima, care nu mai poate fi gasit de cateva zile si care ar fi disparut cu banii unor clienti ce tranzactionau pe.

Citeva precizari legate de mesajele atribuite lui Cristian Sima

HotNews. ro a publicat vineri mesajele atribuite lui Cristian Sima, fostul presedinte al Sibex si fost actionar al firmei care editeaza HotNews. ro. Mesajele nu sint trimise de pe adresele de e-mail cunoscute ale lui Cristian Sima, dar informatiile din texte indica faptul ca autorul lor este Sima. Prima scrisoare arata faptul ca Sima vrea sa dea detalii despre afacerile sale, iar in cel de-al doilea mesaj apar informatii despre unii dintre clientii sai. De ce am decis sa publicam mesajele?.

Cazul WBS-Sima tine de politie, fara a exclude CNVM

UPDATE ORA 19:00: Paul Miclaus: Nu am actionat niciodata decat in interesele institutiei la care lucram . Conducatorul WBS Romania Anca Bunea ni s-a declarat satisfacuta de faptul ca zvonurile despre eventuala fuga a lui Cristian Sima cu banii clientilor, discern, totusi, intre entitatea WBS Romania si WBS Holding . * UPDATE 18:44: Surse din piata vorbesc ca Sima ar fi pierdut cinci milioane de euro din banii clientilor. * UPDATE 17:40: *Cristian Sima a fost demis si din functia de director general *Zvonuri insistente despre malversatiuni ale lui Sima *Se spune ca Sima s-ar afla in Elvetia Consiliul Sibex l-a lasat pe Cristian Sima fara functiile de presedinte si de director general, in urma unei sedinte intrunite ieri. Decizia a fost luata in unanimitate, administratorii prezenti la CA fiind Dan Simionescu, Paul Miclaus si Gabriel Biris, potrivit unor surse din piata. --- 14:30: *Paul Miclaus, noul presedinte Cristian Sima a fost demis din functiile detinute la Sibex, potrivit unui comunicat al bursei sibiene.

Noua ipoteza in cazul disparitiei lui Cristian Sima: Brokerul s-ar fi sinucis pentru ca ar fi pierdut toti banii

Jurnalistul Robert Turcescu a lansat joi seara o noua ipoteza cu privire la disparitia brokerului Cristian Sima. Acesta spune ca ar putea fi vorba despre o posibila sinucidere, bazandu-se pe afirmatiilor mai.

Casa Romana de Compensatie: Nu avem nicio legatura cu WBS Holding. Nu detinem informatii referitoare la eventualele operatiuni desfasurate de catre Cristian Sima cu fondurile clientilor WBS Holding

Casa Romana de Compensatie SA nu are nici un fel de legatura sau relatii cu WBS Holding si nu detine nici un fel de informatii referitoare la eventualele operatiuni desfasurate de catre dl. Cristian Sima cu fondurile clientilor WBS Holding. CRC nu detine si nu a detinut niciodata sume de bani sau active ale clientilor societatii WBS Holding. Fondurile banesti ale CRC, inclusiv marjele membrilor compensatori si ale clientilor acestora sunt in deplina siguranta si se afla in totalitate la dispozitia societatii. Activitatea CRC de compensare si decontare a tranzactiilor efectuate pe piata reglementata de instrumente financiare derivate administrata de SIBEX - Sibiu Stock Exchange se desfasoara normal, se arata intr-un comunicat al institutiei remis joi, HotNews. ro.

Cazul WBS-Sima tine de politie, fara a exclude CNVM

Conducatorul WBS Romania Anca Bunea ni s-a declarat satisfacuta de faptul ca zvonurile despre eventuala fuga a lui Cristian Sima cu banii clientilor, discern, totusi, intre entitatea WBS Romania si WBS Holding.

Ancheta a Politiei Sibiu in cazul fostului sef al Sibex Cristian Sima

Politia Sibiu s-a autosesizat si a inceput o ancheta in cazul fostului presedinte CA si director general al Bursei de la Sibiu, Cristian Sima, care nu mai poate fi gasit de cateva zile si care ar fi disparut cu banii unor clienti care tranzactionau pe piete externe printr-o firma detinuta de el, scrie agentia Mediafax.

SOC IN PIATA DE CAPITAL: Cristian Sima a disparut cu banii clientilor WBS Holding

Potrivit unor informatii transmise Wall-Street. ro de clienti WBS Holding, brokerul Cristian Sima nu este de gasit de mai bine de 10 zile, iar tranzactiile pe pietele internationale au fost oprite. Totodata, Sima a fost revocat astazi din pozitia de.

SCRISOAREA a III-a, de CRISTIAN SIMA: NU AM FUGIT, NU ma ascund. ...

Cristian Sima, fostul sef al Bursei din Sibiu, a trimis, vineri dupa-amiaza, o a treia scrisoare. Documentul i-a fost trimis jurnalistului Radu Soviani si a fost transmis dupa ce, in cursul zilei de vineri, presa a facut publice alte doua scrisori atribuite lui Sima. In inceputul scrisorii, Cristian Sima atrage atentia ca nu a fugit din Romania, ca nu se ascunde si ca a plecat din tara cu numele sau real, nu sub o identitate falsa. Totodata, Cristian Sima spune ca ar putea inapoia banii .

Un fost ministru de Finante, printre clientii lui Cristian Sima: Am contul pe profit nu pe pierdere, dar ma intreb daca aceste informatii sunt sau nu adevarate

Fostul minsitru de Finante Daniel Daianu este unul dintre clientii firmei lui Cristian Sima, disparut de doua saptamani si suspectat ca ar fi fugit cu banii clientilor. Detalii AICI) Daianu s-a.

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )