Libnet.ro
UNICEF

21:30

CCR decide sambata soarta Guvernului Ponta 3

Antena3 Antena3,
CCR decide sambata soarta Guvernului Ponta 3

Chiar la aceasta ora Curtea Constitutionala dezbate sesizarea PDL privind validarea Guvernului Ponta 3. Democrat liberalii au contestat constitutionalitatea noului pe motiv ca la data la care acesta a. continuă pe Antena3

CCR va decide sambata soarta noului Guvern

CCR a anuntat ca se va intuni sambata, la ora 10. 00, pentru a judeca contestatia opozitiei privind validarea noului Guvern de catre Parlament. Cabinetul Ponta 3 a fost contestat de PDL si PMP azi-noapte.

UPDATE. CCR decide sambata daca investirea Guvernului Ponta III este constitutionala.

Curtea Constitutionala se va intruni sambata sa decida, in urma unei sesizari a PDL, daca investirea Guvernului Ponta III a respectat rigorile Legii fundamentale, informeaza Mediafax. Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean a a declarat, sambata, inaintea sedintei acestei autoritati, ca sesizarea PDL si PMP referitoare la guvernul Ponta 3 are obiect si ca in procedura Curtii nu exista renuntarea la judecata. Intrebat care ar fi consecintele admiterii sesizarii PDL-PMP, .

CCR decide sambata daca investirea Guvernului Ponta III este constitutionala.

Curtea Constitutionala se va intruni sambata sa decida, in urma unei sesizari a PDL, daca investirea Guvernului Ponta III a respectat rigorile Legii fundamentale, informeaza Mediafax. Sesizarea PDL priveste neconstitutionalitatea modificarilor aduse in Parlament in componenta Guvernului, si nu mandatul premierului Victor Ponta. Democrat-liberalii si-au axat argumentele pe faptul ca Guvernul ar fi operat modificari asupra programului de guvernare fara ca acesta sa fie validat de .

CCR poate rasturna Guvernul Victor Ponta III. Ce va decide astazi Curtea

Curtea Constitutionala CCR), judeca sambata sesizarea PDL si PMP privind hotararea Parlamentului de investire a Guvernului Ponta III. Judecatorii CCR vor decide daca hotararea Parlamentului a respectat rigorile constitutionale.

CCR decide post factum daca investirea Guvernului Ponta III respecta rigorile constitutionale

Curtea Constitutionala, intrunita sambata, va decide, in urma unei sesizari a PDL, daca investirea Guvernului Ponta III a respectat rigorile Legii fundamentale, fiind chemata sa raspunda pentru prima data unei astfel de intrebari in privinta unei remanieri desfasurata prin proceduri parlamentare.

CCR dezbate sesizarea privind validarea in Parlament a Guvernului Ponta III

Curtea Constitutionala, intrunita astazi, va decide, in urma unei sesizari a PDL, daca investirea Guvernului Ponta III a respectat rigorile Legii fundamentale.

Curtea Constitutionala dezbate sesizarea privind validarea in Parlament a Guvernului Ponta III/ Zegrean: Are obiect sesizarea; lucrurile care se intampla la noi in democratiile consolidate nu se mai intampla

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) dezbate sambata sesizarea prin care a fost contestat votul de incredere al Parlamentului privind modificarea structurii si a compozitiei politice a Guvernului. Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat sambata ca inca mai are obiect sesizarea si ca nu a gasit o situatie similara intr-un alt stat din UE, subliniind ca lucrurile care se intampla in Romania in democratiile consolidate nu se mai intampla, transmite Agerpres.

CC decide legitimitatea Guvernului Ponta III

Curtea Constitutionala, intrunita astazi, va decide, in urma unei sesizari a PDL, daca investirea Guvernului Ponta III a respectat rigorile Legii fundamentale.

MRU: Forta Civica sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Ponta.

Presedintele partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, joi, ca parlamentarii partidului sau vor sustine orice motiune de cenzura care ar putea fi initiata impotriva Guvernului Ponta III, conform Agerpres. Citeste si: VIDEO. Zgonea: Blaga a visat motiune de cenzura Forta Civica, prin toti parlamentarii sai, se angajeaza sa sustina orice motiune de cenzura impotriva Guvernului Ponta III. In nenumarate randuri, am facut vorbire de inerenta si obligativitatea initierii unei .

Cluj: Rezidentii au protestat impotriva Guvernului Ponta 3.

Aproximativ 60 medici rezidenti din Cluj au protestat ieri in fata Prefecturii Cluj. Medicii spun ca protestul lor indreptat impotriva Guvernului Ponta 3 este un semnal de alarma fata de conditiile in care trebuie sa isi desfasoare activitatea. Ei cer, printre altele, plata orelor suplimentare, sa primeasca mancare atunci cand sunt de garda, eventual o zi libera dupa garda, dar cursuri de specializare gratuite. Ne-am adunat aici nu ca sa facem un protest propriu-zis, ci ne-am adunat sa .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )