Libnet.ro
UNICEF

19:00

CCR poate rasturna Guvernul Victor Ponta III. Ce va decide astazi Curtea

Adevărul Adevărul,
CCR poate rasturna Guvernul Victor Ponta III. Ce va decide astazi Curtea

Curtea Constitutionala CCR), judeca sambata sesizarea PDL si PMP privind hotararea Parlamentului de investire a Guvernului Ponta III. Judecatorii CCR vor decide daca hotararea Parlamentului a respectat rigorile constitutionale. continuă pe Adevărul

CCR poate intoarce Guvernul Ponta III

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au cazut la pace, insa noul Guvern nu va scapa de judecata Curtii Constitutionale, care va solutiona sambata sesizarea trimisa de PDL si PMP.

CCR decide sambata daca investirea Guvernului Ponta III este constitutionala.

Curtea Constitutionala se va intruni sambata sa decida, in urma unei sesizari a PDL, daca investirea Guvernului Ponta III a respectat rigorile Legii fundamentale, informeaza Mediafax. Sesizarea PDL priveste neconstitutionalitatea modificarilor aduse in Parlament in componenta Guvernului, si nu mandatul premierului Victor Ponta. Democrat-liberalii si-au axat argumentele pe faptul ca Guvernul ar fi operat modificari asupra programului de guvernare fara ca acesta sa fie validat de .

UPDATE. CCR decide sambata daca investirea Guvernului Ponta III este constitutionala.

Curtea Constitutionala se va intruni sambata sa decida, in urma unei sesizari a PDL, daca investirea Guvernului Ponta III a respectat rigorile Legii fundamentale, informeaza Mediafax. Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean a a declarat, sambata, inaintea sedintei acestei autoritati, ca sesizarea PDL si PMP referitoare la guvernul Ponta 3 are obiect si ca in procedura Curtii nu exista renuntarea la judecata. Intrebat care ar fi consecintele admiterii sesizarii PDL-PMP, .

Guvernul Ponta III, legitim. CCR a respins contestatia PDL si PMP: Este inadmisibila

Curtea Constitutionala CCR) a respins sambata sesizarea PDL si PMP privind hotararea Parlamentului de investire a Guvernului Ponta III. Judecatorii CCR au decis ca hotararea Parlamentului a respectat rigorile constitutionale.

FOTO Curtea Constitutionala poate intoarce Guvernul Ponta III

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au cazut la pace, insa noul Guvern nu va scapa de judecata Curtii Constitutionale, care va solutiona sambata sesizarea trimisa de PDL si PMP.

CCR decide post factum daca investirea Guvernului Ponta III respecta rigorile constitutionale

Curtea Constitutionala, intrunita sambata, va decide, in urma unei sesizari a PDL, daca investirea Guvernului Ponta III a respectat rigorile Legii fundamentale, fiind chemata sa raspunda pentru prima data unei astfel de intrebari in privinta unei remanieri desfasurata prin proceduri parlamentare.

CCR dezbate sesizarea privind validarea in Parlament a Guvernului Ponta III

Curtea Constitutionala, intrunita astazi, va decide, in urma unei sesizari a PDL, daca investirea Guvernului Ponta III a respectat rigorile Legii fundamentale.

Iohannis: Guvernul Ponta III este un pas politic gresit. Ponta a colaborat bine cu Basescu.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a afirmat ca guvernul Ponta 3 este un pas politic gresit, iar desemnarea unor ministri tineri nu l-a convins, arata B1TV. Dupa parerea mea, acest lucru nu este o reusita, ci este un pas politic gresit. Victor Ponta si-a construit un guvern care are putina personalitate, multe titluri, putine realizari. Este o abordare care se poate incerca, dar pe mine nu m-a convins cu aceasta echipa guvernamentala. Toata aceasta faza cu presedintele mi s-a parut suspecta, .

CC decide legitimitatea Guvernului Ponta III

Curtea Constitutionala, intrunita astazi, va decide, in urma unei sesizari a PDL, daca investirea Guvernului Ponta III a respectat rigorile Legii fundamentale.

Programul de Guvernare al cabinetului Ponta III a ajuns la Parlament.

Programul de Guvernare al cabinetului Ponta 3 a ajuns la Parlament, informeaza B1 TV. Guvernul Ponta III a adoptat miercuri seara, noul program de guvernare, dupa ce Traian Basescu a anuntat ca a ajuns la un acord cu premierul. Astfel, presedintele a anuntat ca va valida noii ministri ai Cabinetului Ponta, care au trecut marti prin Parlament, iar Executivul isi va asuma raspunderea pentru noul program de guvernare. Victor Ponta a mentionat ca programul de guvernare va fi actualizat. Noul .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )