Libnet.ro
UNICEF

19:00

Guvernul Ponta III, legitim. CCR a respins contestatia PDL si PMP: Este inadmisibila

Adevărul Adevărul,
Guvernul Ponta III, legitim. CCR a respins contestatia PDL si PMP: Este inadmisibila

Curtea Constitutionala CCR) a respins sambata sesizarea PDL si PMP privind hotararea Parlamentului de investire a Guvernului Ponta III. Judecatorii CCR au decis ca hotararea Parlamentului a respectat rigorile constitutionale. continuă pe Adevărul

Guvernul Ponta III a primit votul Parlamentului

Guvernul Ponta III a primit, ieri, votul Parlamentului, in urma unei sedinte de plen explozive, in cadrul careia liderul PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca demisioneaza din functia de presedinte al Senatului, renuntand la postura de al doilea cel mai puternic om in stat.

Iohannis: Guvernul Ponta III este un pas politic gresit. Ponta a colaborat bine cu Basescu.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a afirmat ca guvernul Ponta 3 este un pas politic gresit, iar desemnarea unor ministri tineri nu l-a convins, arata B1TV. Dupa parerea mea, acest lucru nu este o reusita, ci este un pas politic gresit. Victor Ponta si-a construit un guvern care are putina personalitate, multe titluri, putine realizari. Este o abordare care se poate incerca, dar pe mine nu m-a convins cu aceasta echipa guvernamentala. Toata aceasta faza cu presedintele mi s-a parut suspecta, .

Antonescu: intre cinci si sapte parlamentari PNL au votat Guvernul Ponta III. Nu vor fi sanctionati

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, la Bacau, ca au fost intre cinci si sapte parlamentari PNL care au votat pentru investirea Guvernului Ponta III, intre care si Radu Stroe, insa a.

Politic Show: Elena Udrea: Parlamentul, coada de topor pentru Victor Ponta. PMP va ataca guvernul la CCR; PNL il exclude pe deputatul Calin Potor pentru ca a votat Guvernul Ponta III; Tise: Astazi PDL nu vede posibila o colaborare cu PNL

Care este miza lui Traian Basescu in deconspirarea Acordul secret dintre PSD si UDMR. Ce a uitat presedintele. Fara a-si ascunde planul revenirii. Liberalul Mugur Cozmanciuc propune 10 masuri pentru paduri si ape pentru Guvernul Ponta 3. Deputatul PNL Mugur Cozmanciuc sustine ca.

CCR poate rasturna Guvernul Victor Ponta III. Ce va decide astazi Curtea

Curtea Constitutionala CCR), judeca sambata sesizarea PDL si PMP privind hotararea Parlamentului de investire a Guvernului Ponta III. Judecatorii CCR vor decide daca hotararea Parlamentului a respectat rigorile constitutionale.

CCR poate intoarce Guvernul Ponta III

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au cazut la pace, insa noul Guvern nu va scapa de judecata Curtii Constitutionale, care va solutiona sambata sesizarea trimisa de PDL si PMP.

FOTO Curtea Constitutionala poate intoarce Guvernul Ponta III

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au cazut la pace, insa noul Guvern nu va scapa de judecata Curtii Constitutionale, care va solutiona sambata sesizarea trimisa de PDL si PMP.

Programul de Guvernare al cabinetului Ponta III a ajuns la Parlament.

Programul de Guvernare al cabinetului Ponta 3 a ajuns la Parlament, informeaza B1 TV. Guvernul Ponta III a adoptat miercuri seara, noul program de guvernare, dupa ce Traian Basescu a anuntat ca a ajuns la un acord cu premierul. Astfel, presedintele a anuntat ca va valida noii ministri ai Cabinetului Ponta, care au trecut marti prin Parlament, iar Executivul isi va asuma raspunderea pentru noul program de guvernare. Victor Ponta a mentionat ca programul de guvernare va fi actualizat. Noul .

CCR: Contestatia PDL si PMP privind investirea Guvernului, inadmisibila.

Curtea Constitutionala a decis, sambata, cu majoritate de voturi, sa respinga contestatia PDL si PMP pe tema investirii Guvernului Ponta III. Judecatorii au considerat ca aceasta contestatie este inadmisibila deoarece facea referire la acordul politic intre USD si UDMR, ceea ce nu intra in competenta CCR. Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean a a declarat, sambata, inaintea sedintei acestei autoritati, ca sesizarea PDL si PMP referitoare la guvernul Ponta 3 are obiect si ca .

UPDATE: CCR a RESPINS sesizarea PDL. Guvernul Ponta 3 este CONSTITUTIONAL

UPDATE 13:25 - Curtea Constitutionala a Romaniei a respins cu majoritate de voturi sesizarea depusa de PDL. Judecatorii CCR au decis sa respinga sesizarea PDL si PMP. Decizia a fost luata cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2262 seconds )