CCR: Ordonanta de urgenta privind insolventa, INTEGRAL NECONSTITUTIONALA
26 - Curtea Constitutionala a admis, marti, exceptia de neconstitutionalitate ridicata de Avocatul Poporului referitor la ordonanta de urgenta a Guvernului privind insolventa si a constatat. continuă pe Antena3
• CCR: Prevederi din Ordonanta de urgenta privind insolventa, neconstitutionale
Curtea Constitutionala a decis, marti, ca unele prevederi din Ordonanta de urgenta privind insolventa sunt neconstitutionale, admitand astfel sesizarea Avocatului Poporului, care a contestat articolul 81.
• UPDATE Curtea Constitutionala: Ordonanta de Urgenta privind Codul insolventei este neconstitutionala
Curtea Constitutionala Romaniei a decis ca ordonanta de urgenta privind Codul insolventei este neconstitutionala, fiind admisa sesizarea Avocatului Poporului, informeaza Agerpres. CCR a constatat ca a fost incalcat art. 115 alin 4 si 6 din Constitutie, in sensul ca nu se justifica urgenta adoptarii OUG si ca Guvernul nu poate adopta ordonante care afecteaza regimul institutiilor fundamentale ale statului. Revenim cu informatii.
• Curtea Constitutionala: Ordonanta privind INSOLVENTA, neconstitutionala
Curtea Constitutionala a decis, astazi, ca unele prevederi din OUG privind insolventa sunt neconstitutionale, admitand astfel sesizarea Avocatului Poporului, care a contestat articolul 81 alineatul 3, ce reglementeaza doar pentru audiovizual, si.
• CCR: Ordonanta privind insolventa, neconstitutionala
Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a stabilit, astazi, ca noul cod al insolventei este neconstitutional, conform surselor de presa.
• CCR: Codul insolventei este neconstitutional.
Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis ca noul Cod al insolventei este neconstitutional. CCR a admis sesizarea depusa de Avocatul Poporului. Citeste si: Codul insolventei intra vineri in vigoare Avocatul Poporului a transmis, in 9 octombrie, la Curtea Constitutionala, sesizarea in cazul Ordonantei de urgenta privind insolventa. In sesizarea, Avocatul Poporului a ridicat direct exceptia de neconstitutionalitate a articolului 81, alineatul 3, si a articolului 348 din Ordonanta de .