Libnet.ro
UNICEF

12:30

Curtea Constitutionala: Ordonanta privind INSOLVENTA, neconstitutionala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Curtea Constitutionala: Ordonanta privind INSOLVENTA, neconstitutionala

Curtea Constitutionala a decis, astazi, ca unele prevederi din OUG privind insolventa sunt neconstitutionale, admitand astfel sesizarea Avocatului Poporului, care a contestat articolul 81 alineatul 3, ce reglementeaza doar pentru audiovizual, si. continuă pe Wall-Street Ro

CCR: Ordonanta privind insolventa, neconstitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a stabilit, astazi, ca noul cod al insolventei este neconstitutional, conform surselor de presa.

UPDATE Curtea Constitutionala: Ordonanta de Urgenta privind Codul insolventei este neconstitutionala

Curtea Constitutionala Romaniei a decis ca ordonanta de urgenta privind Codul insolventei este neconstitutionala, fiind admisa sesizarea Avocatului Poporului, informeaza Agerpres. CCR a constatat ca a fost incalcat art. 115 alin 4 si 6 din Constitutie, in sensul ca nu se justifica urgenta adoptarii OUG si ca Guvernul nu poate adopta ordonante care afecteaza regimul institutiilor fundamentale ale statului. Revenim cu informatii.

CCR: Ordonanta de urgenta privind insolventa, INTEGRAL NECONSTITUTIONALA

26 - Curtea Constitutionala a admis, marti, exceptia de neconstitutionalitate ridicata de Avocatul Poporului referitor la ordonanta de urgenta a Guvernului privind insolventa si a constatat.

CCR: Prevederi din Ordonanta de urgenta privind insolventa, neconstitutionale

Curtea Constitutionala a decis, marti, ca unele prevederi din Ordonanta de urgenta privind insolventa sunt neconstitutionale, admitand astfel sesizarea Avocatului Poporului, care a contestat articolul 81.

Surse: Corina Dumitrescu, posibila propunere la locul vacant de la Curtea Constitutionala/ Dumitrescu: Nu pot sa spun nici da, nici nu

Corina Dumitrescu, in prezent membru CSM fara drept de vot, este sustinuta la ocuparea postului lasat liber de judecatoarea Iulia Motoc dupa alegerea ei la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Candidatura sa ar fi puternic promovata in PSD de presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan. Sotul Corinei Dumitrescu este senatorul PSD de Vrancea Cristian Dumitrescu, vicepresedinte al Senatului. Contactata de HotNews. ro, Corina Dumitrescu a spus ca nu i s-a propus acest post, dar ca lumea poate sa discute. Intrebata daca ar accepta daca i s-ar propune, Corina Dumitrescu a raspuns: M-ati luat prin surprindere si nu pot sa decid pe loc. Nu pot sa va spun nici da, nici nu.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )