Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cea mai tare tranformare a unor chiloti. Si tu poti face asta

Antena3 Antena3,
Cea mai tare tranformare a unor chiloti. Si tu poti face asta

O pereche de chiloti barbatesti poate fi transformata intr-un accesoriu vestimentar util femeilor. Cum este posibil?Ai nevoie de o foarfeca si . atat. Iata un material video. continuă pe Antena3

VIDEO |Debut de succes! Mircea Eremia face legea in online cu single-ul Ilegal feat. Alina Eremia Cum suna CEA MAI TARE COLABORARE a momentului

Mircea, fratele Alinei Eremia, este unul dintre baietii noi din industria muzicala romaneasca, ce a reusit in doar 3 zile.

FOTO. Insula care a ramas in epoca de piatra. Cum arata cea mai periculoasa asezare din lume

Insula North Sentinel, din Golful Bengal, este considerata drept cea mai periculoasa asezare din lume, intrucat localnicii nu au luat contact cu civilizatia. Asa se face ca, in North Sentinel, locuitorii sunt complet neatinsi de civilizatia moderna, relateaza themindunleashed. org.

Cea mai sigura comuna din Romania: Ultimul dosar penal a fost scris la Nuci in urma cu 25 de ani

O comuna din judetul Ilfov se poate mandri cu titlul de cea mai sigura localitate din Romania. Ultimul dosar penal a fost scris la Nuci in urma cu 25 de ani. Cei aproximativ 3. 000 de locuitori ai.

Cea mai cautata vedeta pe Google. Ai dat si tu search pe net?

De la Taylor Swift sau Beyonce si pana la Rihanna, Kim Kardashian ori Jennifer Lawrence, iata care dintre ele este cea mai cautata vedeta pe Google! Ai dat si tu search pe net cu numele ei? .

Sinaia va avea cea mai inalta telegondola din Romania. Instalatia ajunge la 2.000 de metri

Reprezentantii Primariei Sinaia au demarat proiectul unei telegondole care sa asigure transportul turistilor de la 1. 400 de metri, altitudinea pana la care ajunge in prezent instalatia, pana la 2. 000 de metri. Investitia pentru cea mai inalta telegondola din Romania ajunge la 10 milioane de euro.

Cea mai aglomerata insula din lume: cate persoane traiesc pe aceasta bucata de pamant unde nu exista cimitir si politie

Santa Cruz del Islote este o insula putin mai mare decat doua terenuri de fotbal, fiind considerata cea mai aglomerata bucata de pamant din lume. Situata pe coasta Caraibilor, la doua ore de mers cu barca de Columbia, pe insula se afla 90 de case, doua magazine, un restaurant si o scoala.

Cea mai proasta veste pentru Liviu Dragnea de cand e sef PSD

Liviu Dragnea a primit cea mai prosta veste de cand a ajuns presedinte interimar al PSD. Coordonatorul politic al partidului a aflat ca judecatoarea care va analiza contestatia sa la primul verdict in Dosarul.

Cea mai proasta veste pentru Liviu Dragnea de cand e presedinte PSD

Liviu Dragnea a primit cea mai prosta veste de cand a ajuns presedinte interimar al PSD. Coordonatorul politic al partidului a aflat ca judecatoarea care va analiza contestatia sa la primul verdict in Dosarul.

Vrei sa slabesti? Iata ce schimbari poti face in dieta

Daca vrei sa slabesti, cateva schimbari in dieta ta te pot ajuta. Iata ce poti include in alimentatia zilnica pentru a reduce din kilogramele in plus. Paine din cereale integrale si/sau Tortillas Decizia de.

Cea mai mare captura de canabis din 2011 pana in prezent

Aproximativ sase tone de canabis au fost confiscate de autoritatile franceze luni, in sudul Frantei, in urma perchezitiilor facute in locuinta unor suspecti, relateaza site-ul postului de radio France Info,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )