Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cei mai ciudati si enigmatici voievozi moldoveni. Cine au fost cu adevarat Ciubar si Costea voievod

Adevărul Adevărul,
Cei mai ciudati si enigmatici voievozi moldoveni. Cine au fost cu adevarat Ciubar si Costea voievod

In istoria Evului Mediu al Moldovei si-au facut loc de-a lungul timpului multe necunoscute. Voievozi cu origine incerta au ajuns sa domneasca pentru perioade scurte pe tronul Musatinilor. Nici astazi, lucrurile nu sunt clare in ceea ce-i priveste, iar numele lor enigmatice starnesc inca semne de intrebare. continuă pe Adevărul

Cei mai ciudati si enigmatici voievozi moldoveni. Cine au fost cu adevarat Ciubar sau Costea voievod

In istoria Evului Mediu al Moldovei si-au facut loc de-a lungul timpului multe necunoscute. Voievozi cu origine si existenta incerta au ajuns sa domneasca pentru perioade scurte pe tronul Musatinilor. Nici astazi, lucrurile nu sunt clare in ceea ce-i priveste, iar numele lor enigmatice starnesc inca semne de intrebare.

Cei mai influenti moguli de presa din Europa

Se stie ca un om informat este un om puternic, dar oare cat de influenti pot fi cei care detin instrumentele de furnizare a informatiei? Iata cativa dintre cei mai influenti moguli de presa din Europa, care au reusit mereu sa raspunda eficient si sa reinventeze sub presiunea dezvoltarii rapide a tehnologiei, fluctuatiilor economice si evolutiei societatilor. Lista a fost intocmita de Politico.

Unul dintre cei mai cunoscuti hackeri romani face confesiuni. Acum invata companiile sa se apere

Razvan Cernaianu a fost unul dintre cei mai notorii hackeri. A spart zeci de site-uri, printre care cele ale Pentagonului, Google, NASA sau pe cel al Marinei Regale Britanice, scrie zf. ro. Pe Internet era cunoscut.

Michel Delpech, unul dintre cei mai apreciati cantareti francezi, a murit la varsta de 69 de ani VIDEO

Michel Delpech, unul dintre cei mai apreciati cantareti francezi, a murit, sambata, la varsta de 69 de ani, din cauza unui cancer, informeaza site-ul leparisien. fr, citat de Mediafax.

Tennis.com: La 24 de ani, Simona Halep are cei mai buni ani ai carierei in fata

Simona Halep va debuta in noul an la Brisbane, cel mai probabil impotriva Victoriei Azarenka in turul doi). Jurnalistii de la Tennis. com au vorbit atat despre evolutiile Simonei din 2015, cat si despre ceea ce s-ar putea intampla in acest an. La 24 de ani, are inca cei mai buni ai carierei in fata, au precizat gazetarii de la Tennis. com.

Cine sunt ministrii propusi la Economie, Tineret si Drumuri. Sunt cei mai tineri din echipa lui Ion Sturza

Varsta medie a echipei propuse de Ion Sturza este de 46 de ani. Cele mai tinere persoane au fost propuse la conducerea Ministerului Economiei, a Tineretului si Sportului, la cea a Transporturilor si Infrastructurii Drumurilor, precum si la Ministerul Mediului.

Cine a fost Maromet, tortionarul inspaimantator pomenit in faimosul cantec de puscarie La Chilia-n port

Nicolae Moromete, supranumit Maromet bestia cu chip de om, a fost comandantul penitenciarelor Galati, Jilava si Chilia si s-a dovedit unul dintre cei mai sadici gardieni din istoria Romaniei. El a exterminat sute de detinuti politici prin tortura si infometare. Era un individ cu grave devieri de comportament, motiv pentru care pana si comunistii l-au inlaturat la un moment dat, fara insa sa-l pedepseasca pentru atrocitatile comise.

A murit Gheorghe Jelea, unul din cei mai bogati vranceni din anii 90

Gheorghe Jelea a fost director al intreprinderii de Transport Specializat pentru Agricultura si Industrie Alimentara ITSAIA) inainte de anul 1990.

Cei mai mari angajatori recruteaza: ce locuri de munca ofera la inceput de an

Vezi in slide-urile urmatoare ce locuri de munca sunt disponibile in cadrul celor mai mari angajatori privati din Romania, potrivit BestJobs si eJobs , principalele site-uri de recrutare de pe piata locala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )