Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cei mai mari zece dealeri de masini rulate din Romania

Adevărul Adevărul,
Cei mai mari zece dealeri de masini rulate din Romania

Valoarea parcului auto a celor mai mari zece dealeri de masini rulate din Romania a fost in septembrie aproape de 50 de milioane de euro. continuă pe Adevărul

Cei mai mari zece dealeri de masini rulate din Romania

Valoarea parcului auto a celor mai mari zece dealeri de masini rulate din Romania a fost in septembrie aproape de 50 de milioane de euro, reiese din calculele efectuate de Wall-Street. ro, in urma anunturilor postate de companii pe platforma Autovit. ro.

La 28 de ani conduce unul dintre cei mai mari producatori de textile din Oltenia. Pe lista de clienti se afla HM sau Primark

Cunoscuta ca designer vestimentar, Andreea Dogaru imbraca insa zilnic si hainele de antreprenor. La 28 de ani tanara, absolventa a Academiei de Studii Economice si a unui master in audit intern, conduce, alaturi de mama si fratele sau, una dintre cele.

Cei mai mari campioni ai Constantei se pregatesc de lupta

Catalin Marin, campionul mondial la kick-box, il va infrunta pe Viorel Vihodita.

Ce inseamna Petrotel Lukoil pentru Romania: 3.500 de locuri de munca si unul dintre cei mai mari exportatori. Alekperov a mai vrut sa o inchida

Rafinaria Petrotel-Lukoil, situata langa Ploiesti, angajeaza circa 470 de salariati, insa pe intreaga platforma lucreaza aproximativ 900 de salariati. Indirect, pe orizontala, alte 2. 500 de locuri de munca si in jur de 100 de firme depind direct de.

Ministrul Finantelor promite pensii si salarii mai mari dinainte sa faca bugetul pe 2015

Desi promite salarii si pensii mai mari, Guvernul nu stie daca are suficienti bani anul viitor. Bugetul pe 2015 va fi facut abia dupa alegerile din noiembrie, a anuntat ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, Digi24 .

Bucurestiul a avut cele mai mari tranzactii de preinchiriere de birouri din Europa Centrala si de Est

Bucurestiul a atras in primul semestru cele mai mari doua tranzactii de preinchiriere de spatii de birouri din Europa Centrala si de Est Praga, Budapesta, Varsovia), respectiv Vodafone 16. 000 metri patrati in Bucharest One) si Orange 14. 000 metri patrati in Green Court Bucharest), potrivit DTZ.

Un gorjean, printre cei mai cautati infractori romani

Gorjeanul Mihaita Dumitru Muraretu, in varsta de 34 de ani, se numara printre cei mai cautati infractorri romani. Acesta se afla la site-ul Politiei Romane, lsa sectiunea Most Wanted, alaturi de alti interlopi cunoscuti.

Parcarea targului Vitan din Capitala se transforma in pista pentru cei mai buni piloti ai Romaniei

Parcarea targului Vitan din Capitala se transforma pentru o zi in pista pe care cei mai buni piloti de drift din tara se intrec. Pe 18 octombrie are loc primul Grand Prix organizat de Romanian Drift Community, eveniment la care vor paricipa autoturisme, motociclete si un tir.

Lems bifeaza un nou magazin din Capitala. Investitia se ridica la 2 mil. lei

Lemet, unul dintre cei mai mari producatori de mobila la nivel national, a deschis al treilea magazin din acest an, in urma unei investitii de 2 mil. lei.

Kingfisher deschide vineri, 17 octombrie, al treiea magazin Brico Depot din Romania

Kingfisher, unul dintre cei mai mari retaileri specializati in bricolaj la nivel european, companie care a intrat oficial pe piata locala la inceputul anului trecut prin achizitia operatiunilor Bricostore, va deschide vineri, 17 octombrie, al treilea.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )