Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cel mai puternic stat din Europa da de pamant cu Romania. Declaratia care modifica radical aderarea noastra la Schengen

Antena3 Antena3,
Cel mai puternic stat din Europa da de pamant cu Romania. Declaratia care modifica radical aderarea noastra la Schengen

Romania este singurul obstacol in aderarea Bulgariei la spatiul Schengen, este de parere un oficial german. Potrivit lui Manfred Weiss, fostul ministru al Justitiei din Bavaria, Bulgaria intruneste toate cerint. continuă pe Antena3

America s-a uitat la acesti doi oameni. Ce atacuri si promisiuni au facut Obama si Romney pentru a conduce cel mai puternic stat al lumii

Barack Obama si adversarul sau republican Mitt Romney si-au strans mana, miercuri, intrand pe scena Universitatii din Denver Colorado, vest) pentru a incepe prima dintre cele trei dezbateri intre cei doi.

Vrancea, zguduita de un cutremur de 4,2. INFP: Cel mai puternic seism din Romania din ultima perioada

Un cutremur cu magnitudinea de 4,2 pe scara Richter s-a produs luni seara in Vrancea, la ora 20:26. Seismul a avut loc la o adancime de 82 de kilometri, anunta INFP. Orasele apropiate de locul unde a avut.

Cutremur de 4,2 in Vrancea. INFP: Cel mai puternic seism din Romania din ultima perioada

Un cutremur cu magnitudinea de 4,2 pe scara Richter s-a produs luni seara in Vrancea, la ora 20:26. Seismul a avut loc la o adancime de 82 de kilometri, anunta INFP. Orasele apropiate de locul unde a avut.

Cum arata cel mai periculos loc din lume.

Aproape o sesime din victimele dronelor americane sunt civili. Nord-vestul Pakistanului este considerat, in momentul de fata, cel mai periculos loc din lume, din cauza atacurilor extrem de dese ale dronelor asupra talibanilor. In Waziristan, cel putin patru drone ataca pe zi membrii retelei teroriste al-Qaeda. In prezent, este considerat cel mai periculos loc din lume. Totusi, dronele americane nu ataca numai tintele militare si masinile, ci si moscheile, scolile, casele si vehiculele civile, .

Actorul Robert Pattinson, desemnat pentru a patra oara cel mai sexy barbat din lume

Actorul britanic Robert Pattinson, din seria Twilight, si-a pastrat titlul de cel mai sexy barbat din lume, acordat de revista Glamour, transmite The Sun. in varsta de 26 de ani, Pattinson a obtinut acest.

Rulajul bursei, la cel mai redus nivel din ultimele 17 luni

Bursa de la Bucuresti a continuat ieri sa urmeze linia burselor externe si a crescut cu 0,6%, intr-o piata in care prudenta investitorilor la tranzactionare a dus lichiditatea la cel mai redus nivel din ultimele 17 luni.

El Shaarawy, cel mai tanar marcator din istoria lui Milan in Europa

Poreclit micul faraon, atacantul italian cu origini egiptene Stephan El Shaarawy a devenit cel mai tanar marcator pentru AC Milan in cupele europene.

Reprezentantii celor mai importante aeroporturi din Europa Centrala si de Sud-Est si directorii ...

Medien Conferences organizeaza pe data de 16 octombrie 2012, ora 8. 30, forumul regional CEE Airports Airlines Forum 2012, in Bucuresti, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Conferinta CEE Airports Airlines Forum 2012, este dedicata companiilor aeriene si isi propune sa dezvaluie trendul industriei aviatice din perioada urmatoare, reunind factori de decizie din industria aviatica din peste 15 tari. Strategiile de dezvoltare a aeroporturilor din Europa Centrala si de Sud-Est, .

Surpriza: Cel mai scump oras din lume este in Siberia.

Multa vreme s-a vehiculat ideea ca cele mai scumpe orase din lume sunt metropolele New York, Londra, Tokio, Paris, scrie economica. net Intr-adevar, aceste metropole au preturi piperate, dar putina lume a luat in calcul faptul ca in locuri izolate, greu accesibile, cu populatie putina si saraca, preturile marfurilor ar putea depasi orasele bine aprovizionate si bine interconectate cu intreaga retea comerciala a lumii, scrie oligarh. md. Rusii pretind ca orasul cu cele mai ridicate preturi din .

Turcan: Romania are cel mai STUFOS Guvern din istoria recenta, Ponta sa ii prezinte schema.

Vicepresedintele PDL, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, ca PDL il someaza pe premierul Victor Ponta sa prezinte public schema administratiei sale, inclusiv reteaua de consilieri personali si sa spuna romanilor cat cheltuie statul sa-i tina pe toti acesti oameni in functie, potrivit Mediafax. Din opozitie, USL sustinea un aparat guvernamental minim. Venit la putere, USL a umflat schema administrativa cat a putut. Avem in acest moment cu trei ministri mai mult de cat aveau guvernele PDL, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )