Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cel putin 10 morti dupa prabusirea unui avion ce transporta parasutisti in Belgia

Adevărul Adevărul,
Cel putin 10 morti dupa prabusirea unui avion ce transporta parasutisti in Belgia

Zece sau 11 persoane au murit, sambata, dupa prabusirea unui avion de mici dimensiuni care transporta parasutisti in regiunea Namur, in sudul Belgiei, a anuntat primarul localitatii in care s-a produs accidentul, relataza AFP. continuă pe Adevărul

Tragedie in Belgia: zece sau 11 morti dupa prabusirea unui avion cu parasutisti

Zece sau 11 persoane au murit, dupa prabusirea unui avion de mici dimensiuni care transporta parasutisti in regiunea Namur, in sudul Belgiei, a anuntat primarul localitatii in care s-a produs accidentul, relataza AFP.

Laos: Cel putin cinci morti intr-un accident de avion

Cel putin 5 persoane au murit, in Laos, intr-un accident in care a fost implicat un avion apartinand companiei Lao Airlines. La bordul avionului se aflau 44 de persoane. Avionul s-a prabusit miercuri in fluviul.

Laos: Cel putin 40 morti intr-un accident de avion

Cel putin 40 persoane au murit, in Laos, intr-un accident in care a fost implicat un avion apartinand companiei Lao Airlines. La bordul avionului se aflau 44 de persoane. Avionul s-a prabusit miercuri in.

Un avion care transporta parasutisti s-a PRABUSIT.

Zece sau 11 persoane au murit, sambata, dupa prabusirea unui avion de mici dimensiuni care transporta parasutisti in regiunea Namur, in sudul Belgiei, a anuntat primarul localitatii in care s-a produs accidentul. Avionul a decolat de pe aerodromul Temploux, avand la bord zece parasutisti si probabil un pilot, si s-a prabusit dupa zece minute pe un camp. Toti ocupantii au decedat din nefericire. Bilantul este de zece sau 11 victime, a declarat primarul din Fernelmont, Jean-Claude Nihoul, .

Un avion de pasageri s-a prabusit in Laos. Cel putin 39 de oameni au murit

Un avion de pasageri s-a prabusit in Laos. Cel putin 39 de persoane si-au pierdut viata in urma accidentului. Avionul apartinea companiei Lao Airlines.

Cei 14 pasageri ai unui avion disparut in Mexic au murit

Ramasitele unui avion care a disparut luni in nord-vestul Mexicului au fost localizate, iar cei 14 ocupanti au murit, a anuntat, ieri, ministrul Transporturilor si Comunicatiilor.

Mexic: Toti pasagerii unui avion dat disparut au murit

Miercuri s-au gasit ramasitele unui avion care a disparut luni in nord-vestul Mexicului. Cei 14 ocupanti au murit, potrivit ministrului Transporturilor si Comunicatiilor.

Imaginea DEZASTRULUI surprinsa din satelit. Cel putin 13 oameni au murit dupa trecerea taifunului Wipha

Cel putin 13 persoane au murit miercuri pe o mica insula din Japonia, unde autoritatile nu mai au vesti de la aproximativ 50 de alti locuitori, dupa trecerea taifunului Wipha. Wipha a provocat marti seara si .

Cel putin 35 de raniti intr-un accident feroviar la Buenos Aires

Cel putin 35 de persoane au fost ranite, dintre care cinci grav, dupa ce un tren a intrat cu putere, sambata, in tampoanele de oprire de la capatul liniei de cale ferata, in gara Once din Buenos Aires, a anuntat secretarul argentinian pentru Securitate Sergio Berni, citat de AFP.

Cel putin 35 de persoane, ranite intr-un accident feroviar din Buenos Aires

Cel putin 35 de persoane au fost ranite, dintre care cinci grav, dupa ce un tren a intrat cu putere, astazi, in tampoanele de oprire de la capatul liniei de cale ferata, in gara Once din Buenos Aires, a anuntat secretarul argentinian pentru Securitate, Sergio Berni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )