Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel putin noua persoane au murit si peste 800 au fost ranite in urma cutremurului din Japonia

Adevărul Adevărul,
Cel putin noua persoane au murit si peste 800 au fost ranite in urma cutremurului din Japonia

Cel putin noua persoane au murit, iar alte peste 800 au fost ranite dupa ce un cutremur a afectat sudul Japoniei joi, provocand daramarea a 19 case, relateaza Associated Press. continuă pe Adevărul

Cel putin noua persoane au murit in urma unui cutremur puternic care a lovit Japonia

Cel putin noua persoane au murit in urma unui cutremur puternic care a lovit Japonia, joi, conform CNN.

Cel putin 18 morti in China, in urma prabusirii unei macarale VIDEO

Cel putin 18 persoane au fost ucise de o macara, doborata de rafale puternice de vant, in provincia Guangdong, in sudul Chinei, relateaza BBC News.

Bilantul cutremurului din Japonia: 9 morti, 800 de raniti si zeci de mii evacuati

Cel putin noua persoane au murit in urma unui cutremur puternic care a lovit Japonia, joi, conform CNN. Echipele de salvare au fost mobilizate pentru a cauta sub daramaturi.

Libia: Cel putin o persoana a murit, iar alte zece au fost ranite in urma unui atentat cu masina-capcana

Un atentat cu masina-capcana a fost comis miercuri, la un baraj rutier din orasul libian Misrata, aflat la est de Tripoli, informeaza Le Figaro, citand surse medicale. Cel putin o persoana a murit, iar.

Dosarul Antena Group RCSRDS: Procurorii DNA cer pedepse de cel putin 5 ani de inchisoare cu executare pentru Dan Voiculescu si fiica sa, Camelia

Nou termen in dosarul de santaj Antena Group - RCS RDS. Conducerea Antena Group ar putea ajunge in spatele gratiilor dupa ce procurorii DNA au cerut cel putin 5 ani de inchisoare pentru.

UPDATE Cel putin sase morti, in urma unui nou cutremur puternic care a zguduit sudul Japoniei

Cel putin sase persoane si-au pierdut viata in urma unui cutremur puternic ce a avut loc in apropierea orasului japonez Kumamoto sud), la o zi dupa ce noua persoane au murit in alt seism, relateaza BBC News.

FOTO+VIDEO. Sute de morti si raniti, in urma cutremurului major din Japonia

Cel putin doua persoane au murit si peste 400 au fost ranite in urma cutremurului cu magnitudinea de 6,5 grade care a lovit joi insula Kyushu din sudul Japoniei, relateaza DPA, citata de Agerpres.

Cel putin 30.000 de persoane au fugit, in ultimele 48 de ore, de conflictele din Siria: Turcia raspunde cu focuri de arma in loc sa dea dovada de compasiune

Organizatia Human Rights Watch HRW) a declarat ca aproximativ 30. 000 de persoane au fugit, in ultimele zile, de confruntarile care au loc intre teroristi si rebeli in nordul Siriei, potrivit Le Fi.

Doua cutremure puternice, in sudul Japoniei. A fost emisa alerta de tsunami

Doua cutremure puternice au avut loc la Kumamoto, in sudul Japoniei, vineri, la o zi dupa un seism soldat cu cel putin noua morti, relateaza BBC News.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )