Libnet.ro
UNICEF

05:00

FOTO+VIDEO. Sute de morti si raniti, in urma cutremurului major din Japonia

România Liberă România Liberă,
FOTO+VIDEO. Sute de morti si raniti, in urma cutremurului major din Japonia

Cel putin doua persoane au murit si peste 400 au fost ranite in urma cutremurului cu magnitudinea de 6,5 grade care a lovit joi insula Kyushu din sudul Japoniei, relateaza DPA, citata de Agerpres. continuă pe România Liberă

Turcia: O persoana a murit si alte 27 au fost ranite, dupa ce un vehicul-capcana a explodat in sud-estul tarii (FOTO, VIDEO)

O persoana a murit, iar alti 27 de soldati turci au fost raniti, dupa un atac cu bomba comis la o baza militara din orasul Diyarbakir, potrivit The Independent. Un autoturism plin cu explozibili a intrat cu.

Bikinii cu perle pentru stimulare intima starnesc indignare in randul femeilor:articol de lenjerie intima sau un dispozitiv de tortura? FOTO VIDEO

Firma spaniola Bracli a lansat cu ceva timp in urma un model de chiloti tanga care a atras un val de critici pe site-ul care ii comercializeaza, Shopstyle, dar mai ales in randul unei comunitati online pentru mame, Mumsnet.

FOTO+VIDEO. Cine este Marian Munteanu

Marian Munteanu a fost desemnat marti candidatul PNL la alegerile pentru Primaria Capitalei, dupa anuntul spectaculos facut de Ludovic Orban de retragere din cursa, in urma audierii la DNA, care a dispus cercetarea sa penala sub control judiciar.

FOTO+VIDEO. Perchezitii la traficantii de tigari. Ce bunuri au fost confiscate

Peste 1. 000 tigarete au fost descoperite de politistii din Suceava si procurorii DIICOT in urma a patru perchezitii efectuate in judetul Timis, la membri unei grupari specializate in contrabanda. Trei persoane au fost retinute.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )