Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cele mai bune ceaiuri pentru raceala si gripa

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune ceaiuri pentru raceala si gripa

Ceaiul este cel mai utilizat remediu naturist in sezonul rece, potrivit unui studiu recent realizat in tara noastra. Iata cum poti prepara cele mai bune ceaiuri pentru raceala si gripa. continuă pe Adevărul

Cele mai bune condimente pentru carnea de pui: amestecuri care dau un gust divin preparatelor si trei marinate delicioase propuse de Jamie Oliver

Cele mai bune condimente pentru carnea de pui. Prepararea carnii de pui se regaseste in orice carte de bucate, fiind extrem de simplu de pregatit. Fie ca alegeti sa o gatiti la cuptor, fie la gratar, condimentele sunt esentiale pentru un preparat desavarsit, chiar si pentru cei mai putin priceputi in bucatarie. Iar puiul se imbina perfect cu o gama larga de mirodenii. Va prezentam, asadar, cele mai bune condimente pentru carnea de pui.

Top cele mai bune telefoane din 2015

Cele mai bune telefoane din 2015 au venit cu o serie deimbunatatiri importante in comparatia cu generatia trecuta. Anul 2015 aproape s-a sfarsit, asa ca a venit timpul sa ne uitamin urma peste cateva dintre cele mai bune lucruri de care am avut parte. Deja v-am prezentat lista noastra cu cele mai bune jocuri, iar [] .

Cele mai bune telefoane ale anului 2015

Cele mai bune telefoane din 2015 au venit cu o serie deimbunatatiri importante in comparatia cu generatia trecuta, scrie playtech. ro. Anul 2015.

Cum pot fi depistate semnele cancerului la san chiar si acasa. Ce tratamente dau cele mai bune rezultate - explicatiile chirurgului oncolog

Cancerul la san este una dintre cele mai raspandite forme de cancer la nivel mondial si afecteaza din ce in ce mai multe femei tinere, desi acest tip de maladie apare in special odata cu inaintarea in varsta. Un diagnostic precoce poate insemna vindecare completa.

Cum facem cele mai bune sarmalute ardelenesti - secretele bucatarilor

Sarmalute ardelenesti sunt un adevarat deliciu nu doar pe masa de sarbatoare, iar reteta este una extrem de simpla.

Top 5 cele mai tari masini lansate in 2015 pentru superbogati

Robb Report , o revista menita sa ii ajute pe cei cu prea multi bani sa ii cheltuiasca, a realizat un clasament al celor mai bune masinilor de lux lansate in 2015 sau care au care au primit upgrade-uri in acest an de la producatori. Cum arata topul?.

Alina Cojocaru, inclusa de The Telegraph in topul celor mai bune balerine ale lumii din toate timpurile

Intr-un top alcatuit de prestigioasa publicatie The Telegraph, romanca Alina Cojocaru apare alaturi de alte 11 balerine, socotite ca fiind cele mai bune din toate timpurile.

Cele mai populare aplicatii de chat: de la Yahoo pana la Facebook Messenger

Cu aplicatiile actuale de mesagerie instant comunicarea in timp real cu oricine, cu poze, video si text a devenit mai usoara ca niciodata. Si acestea sunt cele mai bune sase, de la companii precum Facebook, Yahoo sau Google.

Microsoft aduce pe Android si iOS una dintre cele mai asteptate aplicatii

Cortana este una dintre cele mai bune aplicatii de la Microsoft. Acum, ajunge pe Android si iOS, concurand direct cu Now si Siri.

Ambasadorul SUA cere drumurile mai bune pentru aducerea investitorilor americani

Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, a declarat, joi, la Craiova, unde a vizitat fabrica Ford, ca principalele doleante ale investitorilor sunt o infrastructura si o conexiune pe calea ferata mai bune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )