Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cele mai frumoase locuri din Basarabia

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase locuri din Basarabia

Cele mai frumoase locuri din Basarabia. Republica Moldova este o tara pitoreasca cu lacuri, rauri, campii, rezervatii naturale, conace boieresti, muzee, monumente arhitecturale, podgorii de vita de vie si biserici ortodoxe ce merita a fi vizitate de catre turistii straini. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase locuri din Australia: Uluru, Tasmania si Marea Bariera de Corali

Cele mai frumoase locuri din Australia. Chiar daca este o destinatie foarte indepartata si mai putin accesibila turistilor romani, Australia are multe locuri frumoase, care merita vizitate.

Cindy Crawford, la 50 de ani! Cele mai frumoase aparitii din cariera!

Cindy Crawford va implini in curand 50 de ani si va marca acest lucru prin lansarea unei carti in care va vorbi despre cariera ei in lumea modei. Iata o selectie din cele mai frumoase aparitii ale vedetei, considerata unul din cele mai de succes modele din istorie.

VIDEO Cele mai frumoase conace din Republica Moldova

Echipa SkyDrive au realizat inca un spot video cu top zece cele mai frumoase conace boieresti din Republica Moldova.

Cele mai frumoase orase medievale din Europa. Printre ele se numara si doua localitati din Romania

Printre cele mai frumoase orase medievale din Europa se numara Bruges, Regensburg, Tallin, dar si localitati din Romania: Sighisoara si Sibiu.

VIDEO Una dintre cele mai mari moschei din Rusia, inaugurata la Moscova. Vladimir Putin a laudat Islamul umanist

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a inaugurat, miercuri, la Moscova, o moschee cu o capacitate de 10. 000 de locuri, constructie pe care a caracterizat-o ca fiind cea mai mare din Europa, in prezenta omologului sau palestinian Mahmoud Abbas si a presedintelui turc Recep Tayyip Erdogan. Cu aceasta ocazie, presedintele rus a laudat virtutile umaniste ale Islamului, transmite AFP.

Cele mai mari podgorii din Romania

Cele mai mari podgorii din Romania. Tara noastra este una dintre puterile viticole mondiale, cu o traditie de cel putin 2. 000 de ani in cultivarea vitei de vie.

Cele mai sigure destinatii turistice din lume

In ciuda peisajelor extraordinare, nu orice loc este sigur pentru turisti. Pentru a stabili care sunt cele mai sigure tari pentru turisti, organizatia care analizeaza daca legile sunt respectate la nivel mondial, World Justice Report, a realizat o lista cu cele mai sigure locuri din lume.

Topul celor mai inovatoare tari din lume: Elvetia si Marea Britanie conduc clasamentul, in timp ce Romania ocupa locul 54

Elvetia, Marea Britanie si Suedia sunt cele mai inovatoare tari din lume, potrivit celui mai recent studiu publicat de Cornell University, INSEAD si World Intellectual Property Organization. Indexul a fost realizat pe 141 de tari si ia in considerare atat capacitatile de inovare, cat si rezultatele cuantificabile, anunta autorii. Romania se afla pe pozitia 54, cu doua locuri mai jos decat acum doi ani si in urma Republicii Moldova si a Bulgariei.

Medic sirian stabilit in Romania: Cele mai vechi biserici din lume exista in Siria, la noi s-au nascut religii. Am furnizat civilizatie si cultura in Europa

Cat de extremisti sunt sirienii? De ce vor refugiatii sa ajunga neaparat in Germania? Cum se traieste acum in Siria? Cum se vor adapta emigrantii la viata in Europa? Sunt cateva intrebari la care a raspuns medicul Kachef Hadi 53 de ani), unul dintre liderii comunitatii siriene din Romania.

Topul cele mai bune scoli din Cluj. Inspectoratul a premiat si olimpici, si profesori

Inspectoratul Scolar Judetean Cluj si Consiliul Judetean Cluj au premiat, marti, 22 septembrie, in sala Auditorium Maximum a UBB, elevii care au performat la olimpiade si concursuri scolare in anul scolar 2014-2015, la discipline din domeniul teoretic si confesional. Premiati au fost si profesorii care i-au indrumat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2335 seconds )