Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cele mai frumoase sporturi de iarna pentru copii

Antena3 Antena3,
Cele mai frumoase sporturi de iarna pentru copii

Copiii mei adora zapada si sporturile asociate ei. Indiferent de anotimp sau vreme, gandurile si sufletul meu tanjesc dupa vremea blanda si calda a zilelor de vara. Dar si iarna are partile ei frumoase. Mai. continuă pe Antena3

Cele mai frumoase sculpturi in gheata! Unde le poti admira

Cel mai mare festival de sculpturi in gheata si zapada din lume si-a deschis portile in urma cu cateva zile. Este un veritabil paradis de iarna pentru copii si adulti deopotriva, care poate fi vizitat timp de o luna! Iata unde se afla! .

Cele mai frumoase locuri din Bulgaria. Top destinatii turistice din tara vecina

Cele mai frumoase locuri din Bulgaria. Tara vecina este o destinatie de top pentru turistii romani care apreciaza serviciile de calitate si preturile relativ mici. Statiunile de la Marea Neagra, orasele istorice si statiunile de schi din Bulgaria sunt asaltate anual de zeci de mii de romani.

Top 25 cele mai frumoase fotografii de nunta in anul 2014!

Va prezentam astazi 25 dintre cele mai frumoase fotografii de nunta realizate pe parcursul anului 2014, o selectie facuta de jurnalistii de la site-ul demilked. com.

Cele mai frumoase locuri din Republica Moldova: de la Cetatea Soroca si Orheiul Vechi pana la 100 de movile

Cand vine vorba de turism intre Prut si Nistru, multi nu cred ca pot gasi locuri frumoase in Republica Moldova. Totusi, exista locuri care merita vizitate, de aceea am selectat patru dintre cele mai frumoase locuri din Republica Moldova.

REVISTA PRESEI: Cele mai mari amenintari externe pentru Romania in 2015

Adevarul explica de ce nu este Romania o tinta pentru islam. Capital prezinta cele mai mari amenintari externe pentru Romania in 2015. Gandul arata ce gaseste in Bucuresti emisara lui Barack Obama. Ziarul Financiar scrie ca anul acesta va fi anul antreprenorilor in IT. Evenimentul Zilei spune ca generalul Pacepa vorbeste despre Traian Basescu, Ion Gheorghe Maurer, Virgil Magureanu, dar si despre rolul lui Ion Iliescu dupa Revolutia din 1989. Hotnews vorbeste despre cati teroristi au vizitat Romania in ultimii ani. Ziare. com publica un interviu cu seful SRI, care vorbeste despre legile Big Brother si ofiterii acoperiti. Iar Gazeta Sporturilor scrie ca Mircea Sandu sare in apararea Stelei.

Business report: Cele mai mari amenintari externe pentru economia romaneasca in 2015; Hidroelectrica, record in 2014: Cel mai mare profit din istorie, al doilea realizat vreodata de o firma de stat; De ce pretul gazelor nu tine pasul la ieftinire cu pret

BNR poate reduce dobanda pana la 2,25%. Cursul poate ajunge la 4,52 lei pe euro - analisti. Volatilitatea cursului euro / leu va fi mai mare, in urmatoarele luni, decat a fost din toamna pana acum. Este probabila.

Clipul zilei: TOP 10 cele mai frumoase extraterestre

Din filme evident :).

Oxford University Press a recomandat excluderea porcilor si a carnatilor din cartile pentru copii

Oxford University Press a formulat o recomandare care vizeaza excluderea porcilor si a carnatilor din cartile pentru copii, pentru a nu leza sentimentele comunitatii evreiesti si ale celei.

Cele mai fidele zodii in relatii

Printre cele mai fidele zodii sunt taurii si capricornii, care cauta stabilitate si muncesc mult pentru care relatia lor sa mearga bine.

Unde investim in 2015? Cele mai bune oportunitati pentru a-ti spori economiile

Fondurile de pensii si actiunile de la Bursa vor reprezenta si in 2015 cele mai profitabile investitii. Am pregatit un infografic pentru a observa mai usor in ce merita sa investiti in acest an. Sugestia noastra este sa ocoliti depozitele bancare,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )