Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cezar Preda: PDL vrea o confruntare intre ministrii guvernelor Boc si Ungureanu si cei din cabinetul Ponta

B1 B1,
Cezar Preda: PDL vrea o confruntare intre ministrii guvernelor Boc si Ungureanu si cei din cabinetul Ponta

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat marti ca Partidul Democrat Liberal doreste o confruntare pe domenii de responsabilitate intre ministrii canbinetelor Boc si Ungureanu si ministrii cabinetului. continuă pe B1

PDL propune o confruntare intre ministrii Cabinetelor Boc si Ungureanu si cei din Guvernul Ponta

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a anuntat marti ca PDL propune ca in perioada urmatoare sa aiba loc la Parlament o confruntare pe domenii de responsabilitate intre ministrii Cabinetelor Boc si Ungureanu, pe de o parte, si ministrii Guvernului Ponta.

Cezar Preda: PDL va depune o motiune simpla pe educatie la Camera Deputatilor

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a anuntat marti, dupa sedinta Biroului Permanent al PDL, ca PDL a decis sa depuna vineri o motiune simpla pe educatie la Camera Deputatilor invocand destabilizarea sistemului de invatamant prin introducerea bacalaureatului profesional si transferul clasei zero la gradinita, schimbare anuntata pentru anul viitor.

Cezar Preda: Domnule Ponta, v-au mai ramas 84 de zile de guvernare

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, duminca, dupa inregistrarea Aliantei Romania Dreapta la Biroul Electoral Central, ca AMR-ul Guvernului Ponta este de 84 de zile. Cezar Preda a spus ca Alianta.

Cezar Preda: AMR-ul Guvernului Ponta si carierei liderilor USL arata 84 de zile.

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, duminica, dupa depunerea actelor privind inregistrarea Aliantei partidelor de dreapta la Biroul Electoral Central, ca, intr-un limbaj militar, AMR-ul Guvernului Ponta si carierei liderilor USL este de 84 de zile, potrivit Mediafax. Citeste si:Blaga, Ungureanu si Pavelescu au semnat protocolul Aliantei Romania Dreapta Preda a spus ca Biroul Electoral Central a inregistrat cererea celor trei partide pentru inregistrarea Aliantei, cu numarul 1, .

Cezar Preda: Le transmit guvernantilor ca nu trebuie oprita reforma in educatie

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, luni, la Buzau, ca politicienii, pentru interese meschine, intervin prea des si prost in sistemul educational, sustinand ca in invatamant este nevoie de continuitate pentru obtinerea unor rezultate bune, potrivit Mediafax.

Cezar Preda:Politicienii intervin des si prost in educatie. ...

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, luni, la Buzau, ca politicienii, pentru interese meschine, intervin prea des si prost in sistemul educational, sustinand ca in invatamant este nevoie de continuitate pentru obtinerea unor rezultate bune, transmite corespondentul MEDIAFAX. Le transmit guvernantilor ca nu trebuie oprita reforma in educatie. Legea Educatiei este o lege fundamentala a unui stat si indiferent de dezbaterile politice sa nu faca rau educatiei romanesti. S-a .

CCR discuta miercuri contestatia PDL privind cooperarea intre Parlament si Guvern.

Curtea Constitutionala discuta, miercuri, neconstitutionalitatea Legii de cooperare intre Parlament si Guvern in domeniul afacerilor europene, care prevede ca Parlamentul stabileste cine merge la Consilul European, in cazul in care presedintele si premierul nu se inteleg, potrivit Mediafax. Contestatia privind neconstitutionalitatea Legii privind cooperarea intre Parlament si Guvern in domeniul afacerilor europene a fost formulata de un numar de 26 senatori apartinand Grupului Parlamentar al .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2141 seconds )