Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cezar Preda: PDL va depune o motiune simpla pe educatie la Camera Deputatilor

Hotnews Hotnews,
Cezar Preda: PDL va depune o motiune simpla pe educatie la Camera Deputatilor

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a anuntat marti, dupa sedinta Biroului Permanent al PDL, ca PDL a decis sa depuna vineri o motiune simpla pe educatie la Camera Deputatilor invocand destabilizarea sistemului de invatamant prin introducerea bacalaureatului profesional si transferul clasei zero la gradinita, schimbare anuntata pentru anul viitor. continuă pe Hotnews

PDL depune motiune impotriva educatiei

Prim-vicepresedintele PDL, Cezar Preda, a anuntat astazi intr-o conferinta de presa ca partidul pe care il reprezinta va depune o motiune simpla pe Educatie, transmit sursele de presa.

Cezar Preda: PDL vrea o confruntare intre ministrii guvernelor Boc si Ungureanu si cei din cabinetul Ponta

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat marti ca Partidul Democrat Liberal doreste o confruntare pe domenii de responsabilitate intre ministrii canbinetelor Boc si Ungureanu si ministrii cabinetului.

PDL va depune o motiune simpla pe Educatie, dupa aprobarea Bacalaureatului profesional

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a anuntat, dupa sedinta Biroului Permanent al PDL, ca Partidul condus de Vasile Blaga a decis sa depuna o motiune simpla pe Educatie la Camera Deputatilor. Motivul este.

Cezar Preda:Politicienii intervin des si prost in educatie. ...

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, luni, la Buzau, ca politicienii, pentru interese meschine, intervin prea des si prost in sistemul educational, sustinand ca in invatamant este nevoie de continuitate pentru obtinerea unor rezultate bune, transmite corespondentul MEDIAFAX. Le transmit guvernantilor ca nu trebuie oprita reforma in educatie. Legea Educatiei este o lege fundamentala a unui stat si indiferent de dezbaterile politice sa nu faca rau educatiei romanesti. S-a .

Cezar Preda: Le transmit guvernantilor ca nu trebuie oprita reforma in educatie

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, luni, la Buzau, ca politicienii, pentru interese meschine, intervin prea des si prost in sistemul educational, sustinand ca in invatamant este nevoie de continuitate pentru obtinerea unor rezultate bune, potrivit Mediafax.

Cezar Preda: Domnule Ponta, v-au mai ramas 84 de zile de guvernare

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, duminca, dupa inregistrarea Aliantei Romania Dreapta la Biroul Electoral Central, ca AMR-ul Guvernului Ponta este de 84 de zile. Cezar Preda a spus ca Alianta.

Cezar Preda: AMR-ul Guvernului Ponta si carierei liderilor USL arata 84 de zile.

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, duminica, dupa depunerea actelor privind inregistrarea Aliantei partidelor de dreapta la Biroul Electoral Central, ca, intr-un limbaj militar, AMR-ul Guvernului Ponta si carierei liderilor USL este de 84 de zile, potrivit Mediafax. Citeste si:Blaga, Ungureanu si Pavelescu au semnat protocolul Aliantei Romania Dreapta Preda a spus ca Biroul Electoral Central a inregistrat cererea celor trei partide pentru inregistrarea Aliantei, cu numarul 1, .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )