Libnet.ro
UNICEF

01:05

CFR Marfa mai vinde 3.000 de vagoane. Gruia Stoica se simte furat.

România Liberă România Liberă,
CFR Marfa mai vinde 3.000 de vagoane. Gruia Stoica se simte furat.

Compania Nationala CFR Marfa SA unde 51% din actiuni vor intra in proprietatea Grupului Feroviar Roman, odata ce acesta va plati pretul de 202 milioane de euro convenit, vinde astazi, intr-o licitatie deschisa, urmata de strigarea pretului la Bursa Romana de Marfuri 3. 000 de vagoane pe roti. Vanzarea a surprins ieri specialistii din domeniul feroviar, deoarece ar fi fost normal - spun acestia, ca cedarea activelor sa fie facuta, daca se va ajunge la concluzia ca este necesara, de catre . continuă pe România Liberă

CFR Marfa mai vinde 3.000 de vagoane. Gruia Stoica se simte inselat.

Compania Nationala CFR Marfa SA unde 51% din actiuni vor intra in proprietatea Grupului Feroviar Roman, odata ce acesta va plati pretul de 202 milioane de euro convenit, vinde astazi, intr-o licitatie deschisa, urmata de strigarea pretului la Bursa Romana de Marfuri 3. 000 de vagoane pe roti. Vanzarea a surprins ieri specialistii din domeniul feroviar, deoarece ar fi fost normal - spun acestia, ca cedarea activelor sa fie facuta, daca se va ajunge la concluzia ca este necesara, de catre .

Ce spune Sorin Chinde, omul lui Gruia Stoica de la conducerea GFR

Primul lucru pe care si-l propune GFR, care a castigat licitatia pentru preluarea a 51% din CFR Marfa, este eficientizarea companiei, astfel incat aceasta sa nu mai fie o gaura neagra a economiei, a declarat Sorin Chinde, directorul general.

GFR: Contractul de privatizare a CFR Marfa va fi semnat saptamana viitoare

Contractul prin care Grup Feroviar Roman GFR) preia 51% din CFR Marfa este in stadiul de obtinere a avizelor din partea statului si va fi semnat, cel mai probabil, saptamana viitoare, a declarat Sorin Ghinde, directorul general al GFR.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )