Libnet.ro
UNICEF

01:05

GFR: Contractul de privatizare a CFR Marfa va fi semnat saptamana viitoare

Adevărul Adevărul,
GFR: Contractul de privatizare a CFR Marfa va fi semnat saptamana viitoare

Contractul prin care Grup Feroviar Roman GFR) preia 51% din CFR Marfa este in stadiul de obtinere a avizelor din partea statului si va fi semnat, cel mai probabil, saptamana viitoare, a declarat Sorin Ghinde, directorul general al GFR. continuă pe Adevărul

GFR: Contractul de privatizare a CFR Marfa va fi semnat saptamana viitoare

Contractul prin care Grup Feroviar Roman GFR) preia 51% din CFR Marfa este in stadiul de obtinere a avizelor din partea statului si va fi semnat, cel mai probabil, saptamana viitoare, a declarat directorul general al GFR, Sorin Chinde, la conferinta.

GFR: Nu privim CFR Marfa ca pe un trofeu. Vrem sa eficientizam compania, sa nu mai fie o gaura neagra

Primul lucru pe care si-l propune Grup Feroviar Roman GFR), compania care a castigat licitatia pentru preluarea a 51% din CFR Marfa, este eficientizarea companiei, astfel incat aceasta sa nu mai fie o gaura neagra a economiei, a declarat Sorin Chinde, directorul general al GFR.

GFR: Nu privim CFR Marfa ca pe un trofeu. Primul lucru pe care ni-l propunem este eficientizarea companiei

Primul lucru pe care si-l propune GFR, care a castigat licitatia pentru preluarea a 51% din CFR Marfa, este eficientizarea companiei, astfel incat aceasta sa nu mai fie o gaura neagra a economiei, a declarat Sorin Chinde, directorul general.

Consiliul Concurentei a inceput colaborarea cu CE in procesul de privatizare a CFR Marfa

Consiliul Concurentei CC) a inceput colaborarea cu reprezentantii Comisiei Europene CE) in procesul de privatizare a CFR Marfa, cele doua autoritati urmand sa decida daca, prin preluarea de catre Grup Feroviar Roman GFR) a pachetului majoritar de actiuni de la operatorul feroviar de marfa, se va forma o concentrare economica, dupa cum ne-a spus Bogdan Chiritoiu, presedintele CC.

GFR: Primul lucru pe care ni-l propunem este eficientizarea CFR Marfa, ca ea sa nu mai fie o gaura neagra a economiei romanesti

Primul lucru pe care ni-l propunem este eficientizarea CFR Marfa, ca ea sa nu mai fie o gaura neagra a economiei romanesti, a declarat, joi, directorul general al GFR, Sorin Chinde, intr-o dezbatere pe teme de.

The Competition Council has begun the cooperation with the European Commission concerning the privatization of CFR Marfa

The Competition Council has begun the cooperation with the representatives of the European Commission on the matter of the privatization of CFR Marfa, with the two authorities to decide whether the acquisition by Grup Feroviar Roman GFR) of the freight railroad operator will create an economic concentration, according to Bogdan Chiritoiu, the president of the Competition Council.

Cauza accidentului din Muntenegru va fi cunoscuta saptamana viitoare, dupa ce anchetatorii vor analiza datele de pe tahograful autocarului

Autoritatile din Muntenegru vor accelera ancheta in cazul accidentului rutier soldat cu 18 cetateni romani morti. Tahograful autocarului romanesc cazut in prapastie fost demontat de pe caroseria vehiculului, aparatul nu pare sa fie avariat, iar cardul urmeaza sa fie accesat de anchetatori, care au anuntat ca saptamana viitoare va fi cunoscuta cauza accidentului, relateaza cotidianul local Vijesti, citat de Mediafax.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Anchetatori: Saptamana viitoare va fi cunoscuta cauza accidentului.

Tahograful autocarului romanesc cazut in prapastie in Muntenegru a fost demontat de pe caroseria vehiculului, aparatul nu pare sa fie avariat, iar cardul urmeaza sa fie accesat de anchetatori, care au anuntat ca saptamana viitoare va fi cunoscuta cauza accidentului, relateaza Mediafax. Tahograful a fost demontat joi de pe caroseria autocarului, dar anchetatorii nu au accesat inca datele de pe cadrul de memorie al dispozitivului digital. Potrivit unor surse citate de publicatia muntenegreana, .

Vreme calda, dar cu ploi. De saptamana viitoare, temperaturile scad la 27 de grade Celsius

Sfarsitul de saptamana aduce ploi in Baragan, insa temperaturile vor fi totusi ridicate pentru aceasta perioada. La Calarasi, mercurul din termometre incepe sa scada luni si marti cand se vor inregistrata 27 si 28 de grade Celsius, temperaturi normale pentru sfarsitul lunii iunie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )