Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cheltuielile medicale si educatia - motive pentru care se imprumuta oamenii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cheltuielile medicale si educatia - motive pentru care se imprumuta oamenii

Majoritatea celor care apeleaza la un imprumut fac acest lucru pentru acoperirea cheltuielilor neasteptate, pentru imbunatatirea locuintei, dar si in vederea platii cheltuielilor medicale sau pentru educatia copiilor, arata un studiu realizat de GfK in tarile in care este prezent International Personal Finance IPF), grupul din care face parte Provident Financial Romania. continuă pe Ziarul Bursa

15 motive pentru care iubitorii de calatorii au mai mult succes

Succesul poate insemna lucruri diferite pentru oameni diferiti, insa unele persoane il obtin in vreme ce altii se chinuie in van si nu ajung niciodata la el. Ce fac oare oamenii de succes, iar ceilalti nu? Au.

Utile: Cat rau le face caldura bolnavilor?; Varsta ideala pentru casatorie: motive pentru care ar trebui sa te casatoresti dupa 30 de ani; 4 ceaiuri care te ajuta sa te lasi de fumat

Obiceiuri alimentare care duc la ingrasat. Ca sa duci o viata sanatoasa, sa slabesti sau sa iti mentii silueta trebuie sa renunti la anumite obiceiuri care te ingrasa fara sa iti dai seama. Ce isi doreste in pat un barbat. Din cauza monotoniei, dupa o perioada de timp, in orice relatie apar probleme. Potrivit psihologilor si a sexologilor, aceste probleme pot fi evitate.

Alergia severa pentru care inca se cauta un vaccin. O romanca, printre specialisti

Alergia la ambrozie ar putea fi tratata cu un vaccin revolutionar, aflat in faza studiilor de laborator si de testare, la care lucreaza prof. univ. dr. Carmen Bunu de la Universitatea de Medicina si Farmacie.

Autovit.ro a lansat o noua platforma pentru care a introdus mesageria

Autovit. ro , cel mai mare site de anunturi pentru masini din Romania, a lansat o noua platforma, mult mai intuitiva, dar si aplicatii mobile complet refacute.

Autovit.ro a lansat o noua platforma pentru care a introdus un sistem de mesagerie

Autovit. ro , cel mai mare site de anunturi pentru masini din Romania, a lansat o noua platforma, mult mai intuitiva, cu o alta structura si alt design, dar si aplicatii mobile complet refacute.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )