Libnet.ro
UNICEF

06:00

Chiliman: Sunt alaturi de cei exclusi din PNL, raman in partid ca sa ma bat din interior ...

România Liberă România Liberă,
Chiliman: Sunt alaturi de cei exclusi din PNL, raman in partid ca sa ma bat din interior ...

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, afirma ca este sufleteste alaturi de cei exclusi, printr-un act ticalos, din PNL Sector 1, mentionand ca el ramane in partid pentru a se bate din interior, zi de zi, pentru ca partidul sa se intoarca pe drumul Bratienilor, din mocirla lui Crin Antonescu, potrivit Mediafax. Sunt plecat din tara pana duminica, astfel incat nu pot fi si fizic alaturi de colegii si de prietenii mei exclusi aseara din PNL. Ii asigur, insa, ca le sunt alaturi sufleteste, . continuă pe România Liberă

Andrei Chiliman: Sunt alaturi de cei exclusi din PNL. Raman in partid ca sa ma bat din interior zi de zi

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, afirma ca este sufleteste alaturi de cei exclusi, printr-un act ticalos, din PNL Sector 1, mentionand ca el ramane in partid pentru a se bate din interior, zi de zi, pentru ca partidul sa se intoarca pe drumul Bratienilor, din mocirla lui Crin Antonescu, transmite Mediafax.

Andrei Chiliman: Sunt alaturi de cei exclusi din PNL, raman in partid ca sa ma bat din interior zi de zi

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, afirma ca este sufleteste alaturi de cei exclusi, printr-un act ticalos, din PNL Sector 1 si mentioneaza ca ramane in partid pentru a se bate din interior, zi de .

Vlad Moisescu, exclus din PNL in timp ce se afla in emisiunea Sub semnul ...

Filiala PNL Sector 1 a decis, miercuri seara, excluderea din partid a lui Vlad Moisescu, apropiat al primarului Andrei Chiliman si unul dintre fondatorii platformei Initiativa Romania Liberala, potrivit evz. ro. PNL Sector 1 au decis excluderea lui Vlad Moisescu pentru afirmatiile aduse la adresa PNL, facute in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV. Nu mai fac parte de mult din PNL-ul lui Antonescu, sunt inca in partidul Bratienilor, a declarat Vlad Moisescu in cadrul .

Jucatorii FC Steaua sunt alaturi de Gigi Becali si de familia sa.

FC Steaua anunta pe siteul oficial ca intreaga echipa si staful sunt alaturi de Gigi Becali si de familia sa. Finantatorul Stelei a fost condamnat luni la trei ani cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu MAPN. FC Steaua Bucuresti este alaturi de George Becali, omul caruia i se datoreaza performantele extraordinare din ultimul deceniu, perioada in care clubul nostru a reusit sa cucereasca trei titluri de campioana, o Cupa a Romaniei, o Super Cupa a Romaniei, 9 calificari consecutive .

Vlad Moisescu, dupa excluderea in direct din PNL: Am fost executat talhareste

Vlad Moisescu a declarat, joi, la o zi dupa ce a fost exclus din PNL chiar in timp ce era prezent in platoul emisiunii Sub semnul intrebarii difuzata de B1 TV, ca a fost executat si ca aceasta decizie de.

Vlad Moisescu, exclus din PNL in timp ce se afla in emisiunea Sub semnul intrebarii. Urmatorii vizati sunt Chiliman si Tusa

Filiala PNL Sector 1 a decis, miercuri seara, excluderea din partid a lui Vlad Moisescu, apropiat al primarului Andrei Chiliman si unul dintre fondatorii platformei Initiativa Romania Liberala. PNLSector 1 au.

Vlad Moisescu: Am fost exclusi talhareste din PNL

Fostul vicepresedintele PNL, Vlad Moisescu, a fost exclus ieri seara din partid si il ataca dur pe presedintele partidului Crin Antonescu.

Iran: Akbar Hashemi Rafsandjani si Esfandiar Mashaei, exclusi din cursa prezidentiala la care s-au inscris 686 de candidati

Consiliul Gardienilor Constitutiei din Iran a invalidat candidatura fostului presedinte moderat Akbar Hashemi Rafsandjani si a lui Esfandiar Rahim Mashaei in scrutinul prezidential din iunie. in urma selectiei,.

Chitoiu: Au fost excluse 12 persoane din PNL, inclusiv Moisescu

Presedintele interimar al PNL Sector 1, Daniel Chitoiu, a declarat ca au fost excluse 12 persoane din partid, printre care si Vlad Moisescu, pentru faptul ca au aderat la alte partide politice sau doctrine politice. Chitoiu a declarat ca in cadrul sedintei Biroului Politic al PNL Sector 1 a fost decisa excluderea a 12 persoane, printre care si Vlad Moisescu, potrivit Mediafax.

Vlad Moisescu si alte 11 persoane au fost excluse din PNL

Presedintele interimar al PNL Sector 1, Daniel Chitoiu, a declarat ca au fost excluse 12 persoane din partid, printre care si Vlad Moisescu, pentru faptul ca au aderat la alte partide politice sau doctrine politice. Chitoiu a declarat ca in cadrul sedintei Biroului Politic al PNL Sector 1 a fost decisa excluderea a 12 persoane, printre care si Vlad Moisescu, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )