Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jucatorii FC Steaua sunt alaturi de Gigi Becali si de familia sa.

România Liberă România Liberă,
Jucatorii FC Steaua sunt alaturi de Gigi Becali si de familia sa.

FC Steaua anunta pe siteul oficial ca intreaga echipa si staful sunt alaturi de Gigi Becali si de familia sa. Finantatorul Stelei a fost condamnat luni la trei ani cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu MAPN. FC Steaua Bucuresti este alaturi de George Becali, omul caruia i se datoreaza performantele extraordinare din ultimul deceniu, perioada in care clubul nostru a reusit sa cucereasca trei titluri de campioana, o Cupa a Romaniei, o Super Cupa a Romaniei, 9 calificari consecutive . continuă pe România Liberă

Antonescu: imi pare rau de ceea ce s-a intamplat. Sunt omeneste alaturi de Gigi Becali si de familia sa

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca are un sentiment de profunda tristete si de solidaritate in plan uman fata de situatia lui George Becali, mentionand ca nu crede ca daca acesta.

Gheorghe Mustata: Suntem alaturi de Gigi Becali, orice ar fi.

Liderul galeriei steliste, Gheorghe Mustata, a declarat, luni, dupa ce instanta suprema l-a condamnat pe finantatorul Gigi Becali la trei ani de inchisoare, ca fanii din Peluza Nord sunt alaturi de acesta si a precizat ca a anulat o petrecere a suporterilor in urma deciziei, potrivit Mediafax. Ne pare rau pentru ce i se intampla. Sunt niste lucruri pe care nu le doresti nici celui mai mare dusman. Cel mai rau e ca vor suferi cei dragi: familia, prietenii, rudele. Aveam o petrecere a .

VIDEO Dupa arestarea lui Gigi Becali, copilul sarac din Breaza a ramas fara protector. Soarta lui este incerta

Arestarea lui Gigi Becali a adus tristete mare in familia copilului din comuna buzoiana Breaza, pe care afaceristul din Pipera l-a scos dintr-o cocioaba daramata si i-a oferit o viata noua, alaturi de bunica sa bolnava.

Gigi Becali: Sunt fericit. S-a intamplat o chestie de bun simt, de omenie

Infrangerea suferita de Steaua, scor 2-5, pe teren propriu cu Viitorul Constanta l-a facut fericit pe Gigi Becali, care a explicat ca ce s-a intamplat in Ghencea a fost ceva normal, de omenie. Becali a exclus posibilitatea unui blat.

Gigi Becali, ultimele cuvinte in libertate: Steaua va merge inainte pana la capat

Gigi Becali a vorbit cu reprezentantii mass-media putin peste un sfert de ora, luni seara, in fata biroului sau din Parlamentul Romaniei. Vedeti ce a spus Becali inainte de a merge acasa si a-si face bagajele pentru inchisoare, asa cum a declarat chiar finantatorul Stelei.

Mihai Stoica despre condamnarea lui Gigi Becali: E o tragedie pentru familia Becali, o executie publica

Managerul Stelei, Mihai Stoica, nu a ramas indiferent dupa condamnarea lui Gigi Becali la inchisoare in Dosarul Schimbului de Terenuri, criticand vehement decizia dictata de judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Gigi Becali recunoaste ca meciul Steaua-Viitorul n-a fost curat: Ma bucur pentru nasul meu! Ma temeam ca vom egala

Dupa ce Steaua a pierdut lamentabil cu Viitorul Constanta, pe teren propriu, in campionat, patronul Gigi Becali a dat de inteles ca elevii lui Reghecampf s-au dat la o parte pentru a facilita succesul pustilor lui Hagi in speranta salvarii de la retrogradare.

Condamnarea lui Gigi Becali a avut un rasunet international: Presa straina a reamintit de personajul Gigi Becali

Stirea condamnarii lui Gigi Becali a facut inconjurul lumii, iar patronul echipei Steaua a ajuns rapid vedeta in presa internationala. Jurnalistii straini reamintesc declaratiile homofobe si rasiste ale.

Gigi Becali S-A PREDAT. Finantatorul echipei Steaua Bucuresti a fost condamnat la trei ani de inchisoare

Gigi Becali a fost condamnat definitiv, luni, de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru Victor Babiuc si fostul sef al Statului Major.

Gigi Becali si-a mandatat avocatul sa ceara GRATIEREA.

Omul de afaceri Gigi Becali si-a mandatat avocatul sa-i ceara gratierea la presedintele Traian Basescu, transmite Realitatea TV. Gigi Becali a fost condamnat, luni, la trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Luni, imediat dupa ce a aflat ca a fost condamnat la inchisoare cu executare, Becali a spus ca a luat in calcul si solutia gratierii si ca ar face orice ca sa se intoarca la familia lui.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )