Libnet.ro
UNICEF

19:30

CHINA: Fost ministru pentru Siguranta Publica, acuzat de luare de mita

România Liberă România Liberă,
CHINA: Fost ministru pentru Siguranta Publica, acuzat de luare de mita

Zhou Yongkang, fostul ministru chinez pentru Siguranta Publica, a fost acuzat de luare de mita, abuz de putere si dezvaluirea intentionata a secretelor de stat. Cazul lui Zhou a fost transferat unei instante din orasul Tianjin. continuă pe România Liberă

Un fost ministru belgian s-a sinucis, la scurt timp dupa ce a aflat ca va fi urmarit penal pentru viol

Fostul ministru belgian, Steve Stevaert, s-a sinucis la scurt timp dupa ce a aflat ca este urmarit penal pentru viol, informeaza BBC News Online. Stebe Stevaert, fost ministru si presedinte al Partidului.

Grecia: Sotia unui fost ministru, condamnata pentru coruptie, a evadat dintr-un spital psihiatric

Sotia unui fost ministru grec al Apararii, condamnata pentru coruptie, a evadat, joi dimineata, dintr-un spital psihiatric, unde isi ispasea pedeapsa, relateaza BBC News Online, conform Mediafax.

Florin Jianu, fost ministru al IMM-urilor: Controalele ANAF sunt o metoda de secolul al XIX-lea, inchiderea unei firme este o tragedie

Florin Jianu, fost ministru al IMM-urilor, Mediului de Afaceri si Turismului pana in luna decembrie, a criticat recentele controale ale Directiei Antifrauda din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), in urma carora mai multe unitati au fost inchise pentru sume infime.

RISE Project:Negustor de fructe, pericol pentru siguranta nationala

In ultimii trei ani, turcul Cem Berger, 39 de ani, a fost cautat de lichidatori, anchetat de procurori si monitorizat de serviciile de informatii. Si-a lichidat pe rand firmele pe care le-a patronat, ramanand doar administratorul unei afaceri detinute de un conational de-al sau, intemnitat pentru tentativa de omor si pentru evaziune fiscala. Ambii provin din regiunea turca Hatay, situata la granita cu Siria. Turcii din aceasta provincie au dominat in ultimii zece ani piata de legume si fructe din Romania.

Belgia: Un fost ministru anchetat pentru viol s-a sinucis

Fostul ministru de stat belgian Steve Stevaert s-a sinucis, joi, dupa ce a aflat ca va fi urmarit penal pentru viol, relateaza BBC News Online, informeaza Mediafax.

Gestul socant al unui fost ministru, dupa ce a aflat ca este anchetat pentru viol

Fostul ministru de stat belgian Steve Stevaert, o figura importanta pe scena politica flamanda la sfarsitul anilor 90, s-a sinucis joi, la cateva ore dupa ce a aflat ca va fi urmarit penal pentru viol,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )