Libnet.ro
UNICEF

01:05

Christine Valmy a murit. Cum a ajuns Regina cosmeticelor sa construiasca un adevarat imperiu al frumusetii

Adevărul Adevărul,
Christine Valmy a murit. Cum a ajuns Regina cosmeticelor sa construiasca un adevarat imperiu al frumusetii

Christine Valmy a murit. Antreprenoarea consacrata in industria cosmeticelor a incetat din viata duminica seara, din cauza unei complicatii pulmonare severe. continuă pe Adevărul

Christine Valmy a murit. Regina cosmeticelor a trait trei vieti intr-una singura

Christine Valmy a murit la varsta de 88 de ani, duminica seara, din cauza unei complicatii pulmonare severe. Regina cosmeticelor a lasat in urma o avere despre care s-au facut o multime de speculatii, dar si o poveste de viata demna de un roman pe care nu a mai apucat sa-l termine.

Regina cosmeticelor, Christine Valmy, a murit in urma unui infarct

Regina cosmeticelor, Christine Valmy, a murit in urma unui infarct la varsta de 88 de ani. Era internata de cateva zile la Spitalul Fundeni, din cauza unor complicatii cardiace. Christine Valmy a devenit celebra.

A murit Christine Valmy, regina cosmeticelor!

Christine Valmy, romanca supranumita regina cosmeticelor, a murit in urma unui infarct. Femeia de afaceri, in varsta de 88 de ani, a fost internata la Spitalul Fundeni din pricina unor complicatii la inima.

Christine Valmy, supranumita Regina Cosmeticelor, a murit la 88 de ani

Christine Valmy, supranumita 'Regina Cosmeticelor', a murit duminica la Institutul de Cardiologie Fundeni. Oficiali din cadrul Scolii Internationale de Cosmetica 'Christine Valmy' au confirmat pentru Agerpres informatia potrivit careia celebra femeie de afaceri a decedat.

Christine Valmy, supranumita regina cosmeticelor, a murit in urma unui infarct (VIDEO)

A murit Christine Valmy, supranumita regina cosmeticelor. Vedeta a incetat din viata in urma unui infarct la vasta de 88 de ani. Christine se afla internata de cateva zile la Spitalul Fundeni din cauza unor.

Regina cosmeticelor a murit in urma unui infarct

Regina cosmeticelor, Christine Valmy, in varsta de 88 ani, a murit, duminica seara, in urma unui atac de cord, potrivit B1. ro.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )