Libnet.ro
UNICEF

01:05

Regina cosmeticelor, Christine Valmy, a murit in urma unui infarct

Antena3 Antena3,
Regina cosmeticelor, Christine Valmy, a murit in urma unui infarct

Regina cosmeticelor, Christine Valmy, a murit in urma unui infarct la varsta de 88 de ani. Era internata de cateva zile la Spitalul Fundeni, din cauza unor complicatii cardiace. Christine Valmy a devenit celebra. continuă pe Antena3

Regina cosmeticelor a murit in urma unui infarct

Regina cosmeticelor, Christine Valmy, in varsta de 88 ani, a murit, duminica seara, in urma unui atac de cord, potrivit B1. ro.

Christine Valmy, supranumita regina cosmeticelor, a murit in urma unui infarct (VIDEO)

A murit Christine Valmy, supranumita regina cosmeticelor. Vedeta a incetat din viata in urma unui infarct la vasta de 88 de ani. Christine se afla internata de cateva zile la Spitalul Fundeni din cauza unor.

Christine Valmy a murit. Regina cosmeticelor a trait trei vieti intr-una singura

Christine Valmy a murit la varsta de 88 de ani, duminica seara, din cauza unei complicatii pulmonare severe. Regina cosmeticelor a lasat in urma o avere despre care s-au facut o multime de speculatii, dar si o poveste de viata demna de un roman pe care nu a mai apucat sa-l termine.

A murit Christine Valmy, regina cosmeticelor!

Christine Valmy, romanca supranumita regina cosmeticelor, a murit in urma unui infarct. Femeia de afaceri, in varsta de 88 de ani, a fost internata la Spitalul Fundeni din pricina unor complicatii la inima.

Christine Valmy a murit. Cum a ajuns Regina cosmeticelor sa construiasca un adevarat imperiu al frumusetii

Christine Valmy a murit. Antreprenoarea consacrata in industria cosmeticelor a incetat din viata duminica seara, din cauza unei complicatii pulmonare severe.

Christine Valmy, supranumita Regina Cosmeticelor, a murit la 88 de ani

Christine Valmy, supranumita 'Regina Cosmeticelor', a murit duminica la Institutul de Cardiologie Fundeni. Oficiali din cadrul Scolii Internationale de Cosmetica 'Christine Valmy' au confirmat pentru Agerpres informatia potrivit careia celebra femeie de afaceri a decedat.

Zece trenuri Eurostar anulate, in urma unui nou incident in tunelul de sub Canalul Manecii

Eurostar a anuntat anularea a zece trenuri duminica dupa-amiaza, in urma unui nou incident in tunelul de sub Canalul Manecii, care a obligat Eurotunnel sa inchida instalatia timp de doua ore duminica dimineata, a declarat pentru AFP directorul general al companiei feroviare.

Zece trenuri Eurostar anulate, in urma unui nou incident in tunelul de sub Canalul Manecii

Zece trenuri Eurostar au fost anulate, duminica dupa-amiaza, in urma unui nou incident in tunelul de sub Canalul Manecii, care a obligat Eurotunnel sa inchida instalatia timp de doua ore, informeaza Mediafax.

A murit liberalul Harald Zimmerman, fost redactor sef al ziarului Timisoara

Harald Zimmerman, membru marcant in PNL Timis, presedintele Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali din Timisoara, a murit in urma unui infarct.

A murit liberalul Harald Zimmerman, fost redactor-sef al ziarului Timisoara

Harald Zimmerman, membru marcant in PNL Timis, presedintele Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali din Timisoara, a murit in urma unui infarct.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )