Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cinci concurenti au mai ramas in cursa din Supravietuitorul

Adevărul Adevărul,
Cinci concurenti au mai ramas in cursa din Supravietuitorul

Doar cinci concurenti au ramas in cursa pentru titlul de unicul supravietuitor si premiul in valoare de 100. 000 de euro, finala reality show-ului urmand sa fie difuzata la inceputul saptamanii viitoare. continuă pe Adevărul

Cele mai bune rujuri din lume

Specialistii din industria de frumusete au realizat un clasament care include cele mai bune rujuri din lume si cele mai vandute in acelasi timp. Sunt produsele cosmetice pe care le folosesc si marile vedete de la Hollywood si au preturi accesibile. Iata care sunt acestea.

Comisia Europeana: Romania, printre cele mai echilibrate economii din UE, insa majorarile salariale din sectorul public pot deteriora dinamica datoriei publice

Comisia Europeana plaseaza Romania in randul celor mai echilibrate economii din Uniunea Europeana, alaturi de alte 5 state, dar executivul comunitar avertizeaza ca datoria publica romaneasca poate creste din cauza majorarilor salariale din sectorul bugetar.

Are cel mai frumos bust din lume: Dupa ce s-a pozat nud a postat imaginea pe internet (FOTO)

Emily Ratajkowski este una dintre cele mai apreciate fotomodele din lume. Asa cum si-a obisnuit fanii, aceasta posteaza mereu imagini in ipostaze provocatoare. Ultima fotografie i-a lasat insa pe.

Cea mai bogata femeie din Romania are o avere de 250 de milioane de euro si are afaceri in domeniul farmaceutic (FOTO)

Cea mai bogata femei din Romania are o avere de 240-250 de milioane de euro si ocupa locul 15 intr-un top al celor mai bogati romani, fiind si prima femeie din ierarhie, anunta Stirile Kanal.

Igor Dodon, proprietarul uneia dintre cele mai luxoase vile din Chisinau (FOTO)

Igor Dodondetine o vila in Chisinau pe care si-ar dori-o multi. Cu toate ca a avut doar functii publice pana acum, noul presedinte al Republicii Moldova a reusit sa.

Cel mai gras om din lume se da jos din pat dupa 6 ani (VIDEO)

Un barbat de 32 de ani nu a mai iesit din casa de sase ani, fiind izolat la pat din cauza greutatii sale impresionante. Juan Pedro cantareste 500 de kilograme si este considerat cel mai gras om din lume,.

PROBLEME pentru moneda nationala: Leul S-A PRABUSIT pe piata valutara - S-a atins CEL MAI MARE CURS DIN ISTORIE

Probleme mari pentru moneda nationala. Moneda nationala se afla la cel mai slab curs in raport cu euro din ultimele patru luni si jumatate. 4,5218 lei pentru un euro e cotatia BNR. in raport cu.

Aici trebuie sa iti continui studiile: topul celor mai prestigioase universitati din Romania

Un numar de 20 de universitati din Romania, din cele 92 active in prezent, toate de stat, reusesc sa fie prezente, chiar si la nivel minimal, in clasamentele internationale ale universitatilor, bazate dominant pe criterii academici. Iata care sunt cele.

Mai multi experti din Republica Moldova sustin ca exista probe pentru anularea alegerilor: Frauda ar ajunge si la 400.000 de voturi

Alegerile prezidentiale din Republica Moldova au strarnit numeroase controverse din cauza modului in care au fost organizate. Modul dezastruos in care a fost organizat procesul de votare in.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )