Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cine il inlocuieste pe Eduard Hellvig la Bruxelles

Antena3 Antena3,
Cine il inlocuieste pe Eduard Hellvig la Bruxelles

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, a declarat marti ca Mihai Turcanu va ocupa postul de europarlamentar ramas liber in urma demisiei lui Eduard Hellvig, potrivit Agerpres. Conform legii,. continuă pe Antena3

Eduard Hellvig, dupa validarea la sefia SRI: Sunt demisionar din PNL si voi ramane un civil in cadrul SRI

Directorul SRI, Eduard Hellvig, a declarat, luni, dupa ce a fost validat de Parlament in aceasta functie, ca incepand cu acest moment este demisionar din PNL si ramane un civil in cadrul SRI, renuntand.

Parlamentul supune la vot luni numirea lui Eduard Hellvig la sefia SRI

Plenul Parlamentului urmeaza sa supuna la vot, luni, in sedinta comuna a celor doua Camere, numirea lui Eduard Hellvig la sefia Serviciului Roman de Informatii, dupa validarea acestuia in comisia de specialitate pentru controlul Serviciului, la propunerea presedintelui Klaus Iohannnis, aminteste Mediafax. Tot luni, plenul reunit va adopta hotarari de modificare a componentei Comisiilor de cod electoral si de revizuire a Constitutiei, daca PNL si PSD ajung cu negocierile la un punct comun.

Felix Rache: Cu cine faceti internet hellvig, domnu Ghita?

Felix Rache a fost si astazi la Parlament ca sa vada cum se desfasoara alegerea noului sef al Serviciilor, Eduard Hellvig. Nu au scapat insa de ironiile sale nici Sebastian Ghita, Calin Popescu Tariceanu.

UPDATE Plenul Parlamentului l-a validat pe Eduard Hellvig in functia de director SRI

Plenul Parlamentului l-a validat luni, cu 498 de voturi pentru si 15 impotriva pe Eduard Hellvig pentru functia de director al Serviciului Roman de Informatii SRI). Votul a fost secret cu buletine de vot. Hellvig a depus apoi juramantul in functia de director SRI. Consider esentiale doua coordonate de actiuni - combaterea coruptiei si dezvoltarea capacitatii de aparare a sigurantei nationale, a declarat el.

Eduard Hellvig: Am convenit cu directorul FBI sa dezvoltam cooperarea in privinta securitatii cibernetice

Directorul SRI, Eduard Hellvig, a declarat ca a convenit cu seful FBI, James Comey, dezvoltarea dialogului si a cooperarii in privinta securitatii cibernetice. Seful SRI i-a multumit acestuia pentru.

Monica Macovei: Membri din Congresul american erau socati ca nu au fost consultati in cazul Eduard Hellvig

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat luni, intr-un interviu la Adevarul Live, cu privire la afirmatiile facute duminica potrivit carora propunerea lui Eduard Hellvig la sefia SRI fara consultarea NATO este inacceptabila, ca membri din Congresul american erau socati ca nu au fost consultati. De la diversi oameni, pe linia celor din Congres, am aflat ca nu au fost consultati si nu intelegeau, ca nu se lucreaza asa, a declarat Macovei.

Eduard Hellvig: Nu vor exista schimbari in SRI

Noul director al SRI, Eduard Hellvig, a declarat luni, la Parlament, ca nu intentioneaza sa faca schimbari in SRI si a mentionat ca la momentul acesta nu are niciun motiv sa nu colaboreze cu toti.

Eduard Hellvig, votat de Parlament la sefia SRI: Va asigur de toata colaborarea mea

Eduard Hellvig a fost votat, luni, de plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului, la Sefia Serviciului Roman de Informatii SRI), cu 498 de voturi pentru si 15 voturi impotriva, din totalul de.

Eduard Hellvig este noul sef al Serviciului Roman de Informatii

UPDATE 17:22: Eduard Hellvig a depus juramantul pentru noua functiei. Noul director SRI le-a multumit parlamentarilor pentru increderea pe care i-au acordat-o.

Parlamentul l-a votat pe Eduard Hellvig la sefia Serviciului Roman de Informatii: E o mare responsabilitate pentru mine (VIDEO)

Plenul Parlamentului a votat, luni, in sedinta comuna, ca Eduard Hellvig sa fie seful Serviciului Roman de Informatii SRI). 498 de parlamentari au votat pentru, in timp ce doar 15 au votat impotriva, din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )