Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cine sunt noii ministri ai cabinetului Ponta III

Adevărul Adevărul,
Cine sunt noii ministri ai cabinetului Ponta III

Prim-ministrul Victor Ponta a prezentat, luni, lista cu numele ministrilor propusi pentru a ocupafotoliile vacante in urma retragerii ministrilor liberali. lista urmeaza sa fie validata in cadrul Comitetului executiv al PSd care reuneste in aceasta seara, incepand cu ora 18. continuă pe Adevărul

Cine sunt noii ministri ai Guvernului Ponta 3. Tineri fara experienta, dar si parlamentari cu greutate

Prim-ministrul Victor Ponta a prezentat, luni, lista cu numele ministrilor propusi pentru a ocupafotoliile vacante in urma retragerii ministrilor liberali. Lista urmeaza sa fie validata in cadrul Comitetului executiv al PSD, care se reuneste in aceasta seara, incepand cu ora 18.

Cabinetul Ponta III. Cine sunt noii ministri. Votul de investitura ar putea fi cerut maine.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a anuntat, dupa sedinta CEx a PSD, ca social-democratii au fost de acord cu propunerile pentru ministere si ca acest lucru reprezeinta un credit pentru mine si pentru acei ministri tineri tehnocrati. Ponta a mai spus ca presedintele Basescu nu poate sa conteste la CCR hotararea Parlamentului privind noul Guvern. --- UPDATE: Noii ministri, audiati marti de la 09. Votul in plenul reunit, la 15. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu .

Noii ministri, audiati marti de la 09.00. Votul in plenul reunit, la 15.00.

Seful Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, ca noii ministri vor fi audiati marti, intre orele 09. 00 si 13. 00, iar votul in plenul reunit se va incepand cu ora 15. 00, conform Mediafax. Citeste si: Cabinetul Ponta III. Cine sunt noii ministri. Votul de investitura ar putea fi cerut maine Zgonea a aratat ca programul audierilor din comisii incepe la ora 9. 00, cu vicepremierii, urmat de ceilalti ministri noi din Cabinetul Ponta III, dar si ministrii care si-au schimbat .

Tensiuni in PSD dupa nominalizarea Guvernului Ponta III/ Baronii, nemultumiti ca nu au avut dreptul sa numeasca ministrii: Am aflat de la televizor componenta Guvernului

Surse social democrate au declarat luni pentru Hotnews. ro ca exista nemultumiri in interiorul partidului vis-a-vis de protocolul semnat cu UDMR si nominalizarea ministrilor Cabinetului Ponta III. Liderii din teritoriu sunt nemultumiti de faptul ca nu au fost consultati in stabilirea noului Cabinet si ca Victor Ponta a anuntat nominalizarile inainte de a le supune la vot in sedinta Comitetului executiv a PSD.

Pregatiri pentru Guvernul Ponta III: Basescu poate sesiza CCR pe conflict constitutional

Presedintele Traian Basescu se poate adresa Curtii Constitutionale in cazul numirii Cabinetului Ponta III doar invocand existenta unui conflict de natura constitutionala, el neavand posibilitatea, conform Legii de functionare a Curtii, sa conteste.

Cum ar putea fi blocat Guvernul Ponta III.

Premierul Victor Ponta intentioneaza sa prezinte astazi, dupa terminarea negocierilor cu UDMR si minoritatile nationale, componenta noului cabinet. Daca votul de investitura in Parlament este ca si asigurat, Guvernul Ponta III ar putea sa se impiedice, cu ajutorul presedintelui Traian Basescu, la Curtea Constitutionala. Negocierile USD-UDMR pentru formarea unui Guvern Ponta III trebuiau sa demareze ieri, dupa ce conducerea extinsa a Uniunii i-a mandatat, sambata, pe liderii UDMR sa .

UDMR intra la guvernare: Kelemen - la Cultura si vicepremier, Korodi - la Mediu. PNL va vota contra Executivului Ponta III

Astazi aflam noua formula a Guvernului Ponta III si se anunta o zi plina pentru liderii USD. Guvernul ar urma sa mearga maine in Parlament, pentru a primi votul de investitura. Pana atunci insa se.

Ponta a SEMNAT protocolul cu UDMR, pentru intrarea la guvernare. Guvernul Ponta III, la 16:30

Astazi aflam noua formula a Guvernului Ponta III si se anunta o zi plina pentru liderii USD. Guvernul ar urma sa mearga maine in Parlament, pentru a primi votul de investitura. Pana atunci insa se.

UDMR la lua Ministerul Mediului, Cultura si un post de vicepremier. Ponta anunta noul guvern la 16:30. PNL va vota contra Executivului Ponta III

Astazi aflam noua formula a Guvernului Ponta III si se anunta o zi plina pentru liderii USD. Guvernul ar urma sa mearga maine in Parlament, pentru a primi votul de investitura. Pana atunci insa se.

Ponta anunta azi Guvernul. Noul Executiv Ponta III: 17 ministere si patru vicepremieri. USD negociaza la sange cu UDMR

Astazi aflam noua formula a Guvernului Ponta III si se anunta o zi plina pentru liderii USD. Guvernul ar urma sa mearga maine in Parlament, pentru a primi votul de investitura. Pana atunci insa se poart.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )