Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine sunt noii ministri ai Guvernului Ponta 3. Tineri fara experienta, dar si parlamentari cu greutate

Adevărul Adevărul,
Cine sunt noii ministri ai Guvernului Ponta 3. Tineri fara experienta, dar si parlamentari cu greutate

Prim-ministrul Victor Ponta a prezentat, luni, lista cu numele ministrilor propusi pentru a ocupafotoliile vacante in urma retragerii ministrilor liberali. Lista urmeaza sa fie validata in cadrul Comitetului executiv al PSD, care se reuneste in aceasta seara, incepand cu ora 18. continuă pe Adevărul

Cabinetul Ponta III. Cine sunt noii ministri. Votul de investitura ar putea fi cerut maine.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a anuntat, dupa sedinta CEx a PSD, ca social-democratii au fost de acord cu propunerile pentru ministere si ca acest lucru reprezeinta un credit pentru mine si pentru acei ministri tineri tehnocrati. Ponta a mai spus ca presedintele Basescu nu poate sa conteste la CCR hotararea Parlamentului privind noul Guvern. --- UPDATE: Noii ministri, audiati marti de la 09. Votul in plenul reunit, la 15. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu .

Cine sunt noii ministri ai cabinetului Ponta III

Prim-ministrul Victor Ponta a prezentat, luni, lista cu numele ministrilor propusi pentru a ocupafotoliile vacante in urma retragerii ministrilor liberali. lista urmeaza sa fie validata in cadrul Comitetului executiv al PSd care reuneste in aceasta seara, incepand cu ora 18.

Noii ministri, audiati marti de la 09.00. Votul in plenul reunit, la 15.00.

Seful Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, ca noii ministri vor fi audiati marti, intre orele 09. 00 si 13. 00, iar votul in plenul reunit se va incepand cu ora 15. 00, conform Mediafax. Citeste si: Cabinetul Ponta III. Cine sunt noii ministri. Votul de investitura ar putea fi cerut maine Zgonea a aratat ca programul audierilor din comisii incepe la ora 9. 00, cu vicepremierii, urmat de ceilalti ministri noi din Cabinetul Ponta III, dar si ministrii care si-au schimbat .

Tensiuni in PSD dupa nominalizarea Guvernului Ponta III/ Baronii, nemultumiti ca nu au avut dreptul sa numeasca ministrii: Am aflat de la televizor componenta Guvernului

Surse social democrate au declarat luni pentru Hotnews. ro ca exista nemultumiri in interiorul partidului vis-a-vis de protocolul semnat cu UDMR si nominalizarea ministrilor Cabinetului Ponta III. Liderii din teritoriu sunt nemultumiti de faptul ca nu au fost consultati in stabilirea noului Cabinet si ca Victor Ponta a anuntat nominalizarile inainte de a le supune la vot in sedinta Comitetului executiv a PSD.

Adevarul Live, de la ora 11.00: cum blocheaza Traian Basescu formarea Guvernului Ponta III

Jurnalistul Grigore Cartianu analizeaza la Adevarul Live posibilitatile lui Traian Basescu de a bloca formarea noului guvern dupa ruperea USL. Potrivit presedintelui, Victor Ponta nu mai este un premier legitim.

Cine sunt militarii din aeroporturile din Crimeea? Flota Rusa de la Marea Neagra: NU sunt trupele noastre!

Mai multe persoane niedentificate, imbracate in uniforme militare si inarmate patruleaza perimetrul Aeroportului International din capitala Crimeei, Simferopol. Acestea pretind ca sunt in cautarea unor trupe.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )