Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cine sunt vinovatii pentru iesirea lui Copos din inchisoare in baza unei lucrari suspecte de plagiat

România Liberă România Liberă,
Cine sunt vinovatii pentru iesirea lui Copos din inchisoare in baza unei lucrari suspecte de plagiat

Istoricul Catalin Parfene sustine, pentru Romania libera, ca intre lucrarea sa de masterat, elaborata acum zece ani, si cartea scrisa in inchisoare de George Copos exista multe si suspecte similitudini. El sugereaza ca ar fi un plagiat si vrea sa-l dea in judeca pe Copos. continuă pe România Liberă

Cine sunt alpinistii romani care vor sa infiga tricolorul pe cele mai inalte varfuri din lume

Cinci alpinisti romani se afla in Nepal, respectiv in drum spre Tibet China), pentru proiecte de expeditii diferite in Himalaya, cel mai inalt lant muntos din lume, potrivit Federatiei Romane de Alpinism si Escalada FRAE). Iata cine sunt alpinistii.

Atenor a optinut 30 mil. euro pentru refinantarea primei cladiri din Hermes Business Campus

Grupul belgian Atenor a obtinut un credit de 30 de milioane de euro pentru refinantarea primei cladiri din complexul de birouri Hermes Business Campus din zona Dimitrie Pompeiu, a anuntat compania de consultanta imobiliara JLL, care a reprezentat.

Radu Banciu, despre eliberarea lui George Copos din penitenciar: A devenit scriitor. S-ar putea sa nu ne mai recunoasca (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre eliberarea lui George Copos. Omul de afaceri fost eliberat, marti, din penitenciar, dupa decizia magistratilor Tribunalului.

Femeile sau barbatii? Cine sunt cei mai activi cumparatori online in Romania

Majoritatea romanilor 66%) care fac cumparaturi online sunt barbati si doar 34% femei, in conditiile in care in Ungaria si in Bulgaria femeile sunt mai active in acest domeniu, conform.

Policolor incepe lucrarile pentru constructia noii fabrici din Bucuresti si mizeaza pe afaceri in crestere cu cel putin 20% in 2015

Policolor, unul dintre cei mai mari producatori de lacuri si vopsele din Romania, a depus Planul Urbanistic de Detaliu pentru fabrica de lacuri si vopsele pe care urmeaza sa o construiasca pe platforma industriala detinuta anterior de producatorul.

Instanta a anulat autorizatia pentru constructia unei biserici din Sectorul 3

Prin decizia pronuntata in 2 aprilie 2015 in dosarul 39264/3/2012, Curtea de Apel Bucuresti a anulat irevocabil autorizatia de construire emisa de primarul Sectorului 3, Liviu Negoita, pentru o biserica in Parcul Emil Garleanu, arata un comunicat trimis redactiei de Asociatia Salvati Bucurestiul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )