Libnet.ro
UNICEF

07:00

Circulatia pe zeci de drumuri din tara, ingreunata din cauza cetii.

România Liberă România Liberă,
Circulatia pe zeci de drumuri din tara, ingreunata din cauza cetii.

Pe numeroase drumuri nationale din judetele Tulcea, Ialomita, Calarasi, Prahova, Bacau, Iasi, Galati, Gorj, Vaslui, Harghita, Covasna, Brasov, Mures, Suceava, Buzau, Giurgiu, Teleorman, Ilfov si municipiul Bucuresti se circula cu dificultate din cauza cetii, care pe alocuri reduce vizibilitatea sub 50 de metri,m informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane. De asemenea, pe autostrazile A1 Bucuresti - Pitesti , A2 Bucuresti - Constanta si A3 Bucuresti - Ploiesti ceata reduce vizibilitatea . continuă pe România Liberă

Circulatie in conditii de iarna pe patru drumuri din tara.

Pe patru drumuri nationale se circula in conditii de iarna. Un strat subtire de zapada exista pe artere rutiere precum DN7A Vidra judetul Valcea) Groapa Seaca judetul Hunedoara), DN67C Novaci Ranca judetul Gorj), DN13E Zagon Barcani judetul Covasna) sau DN18, in zona orasului maramuresean Borsa, informeaza centrulInfotrafic al Politiei Romane. Pentru prevenirea evenimentelor nedorite pe drumurile publice, sfatuim conducatorii auto ca, inainte de a pleca la drum, sa .

Trafic in conditii de iarna pe 4 drumuri din tara. Cod galben de ceata in doua judete.

Meteorologii au emis, marti dimineata, cod galben de ceata pentru judetele Gorj si Teleorman. Vizibilitatea va scadea pana sub 50 de metri. Pe patru drumuri nationale se circula in conditii de iarna. Un strat subtire de zapada exista pe artere rutiere precum DN7A Vidra judetul Valcea) Groapa Seaca judetul Hunedoara), DN67C Novaci Ranca judetul Gorj), DN13E Zagon Barcani judetul Covasna) sau DN18, in zona orasului maramuresean Borsa, informeaza centrulInfotrafic al .

Doua avioane nu au putut teriza pe aeroportul din Craiova din cauza cetii

Doua avioane nu au putut ateriza in aceasta seara pe Aeroportul din Craiova, din cauza cetii. La bordul primei aeronave se aflau 151 de pasageri, iar la cea de-a doua 148 de pasageri.

Doua avioane nu au putut ateriza pe aeroportul din Craiova din cauza cetii

Doua avioane nu au putut ateriza in aceasta seara pe Aeroportul din Craiova, din cauza cetii. La bordul primei aeronave se aflau 151 de pasageri, iar la cea de-a doua 148 de pasageri.

Doua zboruri Lufthansa, anulate din cauza cetii.

Zborul Lufthansa Munchen - Sibiu si cursa retur au fost anulate, in noaptea de joi spre vineri, din cauza cetii, municipiul Sibiu fiind sub cod galben de ceata densa cu vizibilitate redusa. Zborul Lufthansa Munchen - Sibiu LH 1666 cu sosire la ora 0. 40 si zborul Lufthansa Sibiu - Munchen LH 1667 cu plecare la ora 06. 15 au fost anulate din cauza cetii, a declarat Nicoleta Boborodea, purtatorul de cuvant al Aeroportului Sibiu. Sibiul s-a aflat, in noaptea de joi spre vineri, sub cod galben de .

Zeci de TIR-uri asteapta sa iasa din tara prin Vama Albita.

Peste 60 de TIR-uri asteapta de ore intregi in Vama Albita, vineri seara, ca sa iasa din tara, informeaza Mediafax. Coada se intinde pe aproximativ doi kilometri. Potrivit reprezentantilor Directiei Regionale Vamale DRV) Iasi, numarul mare de autotrenuri aflate la iesirea din tara este dat de cererea crescuta in perioada sarbatorilor de iarna din partea firmelor din Republica Moldova care se aprovizioneaza cu produse din spatiul Uniunii Europene. Aglomeratia din aceasta perioada este .

Claudia Gantu, LEGO: Piata din tara noastra este imatura, dar in crestere

Claudia Gantu, associate marketing manager in cadrul companiei LEGO Romania and Bulgaria, a acordat un interviu ziarului BURSA, in care a vorbit despre evolutia pietei de jucarii din tara noastra, despre evolutia companiei de pana acum, dar si despre perspectivele de viitor ale acesteia.

Reghecampf: Avem cei mai buni jucatori din tara

Laurentiu Reghecampf si-a laudat jucatorii dupa victoria cu Astra Giurgiu, scor 3-1, si a spus despre acestia ca sunt cei mai buni din tara la ora actuala.

Fitch: Sectorul bancar din tara noastra, perspectiva negativa in 2014

Calitatea activelor din sectorul bancar romanesc va continua sa se deterioreze in prima parte a anului viitor, fiind necesare provizioane suplimentare care vor afecta ratele de adecvare a capitalului, iar profitabilitatea bancilor se va mentine la un nivel slab in 2014, se arata intr-un raport al agentiei Fitch.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )