Libnet.ro
UNICEF

05:00

Circulatie ingreunata din cauza cetii

România Liberă România Liberă,
Circulatie ingreunata din cauza cetii

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca pe mai multe drumuri nationale importante din judetele Hunedoara si Suceava se circula ingreunat, din cauza cetii precizam ca Administratia Nationala de Meteorologie a emis, in aceasta dimineata, doua atentionari nowcasting pentru mai multe judete). Pentru prevenirea evenimentelor nedorite, sfatuim conducatorii auto sa circule prudent, cu viteza redusa. continuă pe România Liberă

Trafic ingreunat pe mai multe drumurindin tara, din cauza cetii

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romaneinformeaza ca, sambata dupa-amiaza, circulatia rutiera pe numeroase artere rutiere importante din tara se desfasoara ingreunat , din cauza cetii. Fenomenul este semnalat pe autostrada A2 Bucuresti Constanta, in capitala si pe mai multe drumuri nationale din judetele Ilfov , Constanta si Giurgiu .

Porturile Constanta si Midia, inchise din cauza cetii

Operatiunile portuare au fost sistate, vineri la pranz, in porturile Constanta si Midia, din cauza cetii dense. Vizibilitatea pe mare a scazut sub o jumatate de mila marina, relateaza Mediafax. Potrivit.

Porturile Constanta si Midia, inchise din cauza cetii

Operatiunile portuare au fost sistate, vineri, la pranz, in porturile Constanta si Midia, din cauza cetii dense, relateaza Mediafax.

Porturile Constanta si Midia, inchise din cauza cetii

Operatiunile portuare au fost sistate, vineri la pranz, in porturile Constanta si Midia, din cauza cetii dense, vizibilitatea pe mare scazand sub o jumatate de mila marina, transmite Mediafax.

Un copil de 13 ani din judetul Vaslui, in stare grava dupa ce a cazut cu bicicleta intr-o rapa, din cauza cetii

O plimbare cu bicicleta s-a transformat intr-o adevarata tragedie pentru un baiat de 13 ani, din localitatea vasluiana Bogdanesti.

Vaslui: O fata de 13 ani s-a spanzurat dupa ce s-a certat cu mama din cauza iubitului ei

O fata de 13 ani, din localitatea vasluiana Trohan, s-a sinucis, vineri seara, dupa ce s-a certat cu mama sa din cauza relatiei de prietenie pe adolescenta o avea cu un baiat si cu care femeia nu era de acord.

Tragedie la Vaslui. O fata de 13 ani s-a sinucis dupa ce s-a certat cu mama sa din cauza unui baiat

O adolescenta in varsta de 13 ani, din localitatea vasluiana Trohan, s-a sinucis, vineri seara, dupa ce s-a certat cu mama sa din cauza unui baiat. Femeia nu era de acord cu relatia pe care o avea fata, astfel, ca intre cele doua s-a iscat un scandal. Femeii i s-a facut rau si a ajuns la spital, iar fata s-a spanzurat.

UNGARIA: Viktor Orban se plange de PRESIUNILE PUTERNICE ale SUA din cauza cooperarii cu Rusia

In prima reactie la criticile Washingtonului cu privire la politica Guvernului de la Budapesta premierul ungar Viktor Orban a declarat ca Statele Unite fac presiuni asupra Ungariei din cauza cooperarii cu Rusia in domeniul energetic si ar avea legatura directa cu sustinerea Guvernului de la Budapesta pentru proiectul South Stream, sustinut de gigantul rus Gazprom.

Fantana arteziana improvizata in centrul Galatiului, din cauza unei conducte de apa care a cedat

O strada din centrul Galatiului s-a inundat dupa ce o conducta cu apa fierbinte s-a spart. Teava a cedat, iar apa a tasnit din canalizare ca o fantana arteziana. Mii de metri cubi de apa fierbinte au blocat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )