Libnet.ro
UNICEF

18:00

CNA amana luarea unei decizii privind modul in care a fost prezentat cazul arestarii lui Sorin Alexandrescu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNA amana luarea unei decizii privind modul in care a fost prezentat cazul arestarii lui Sorin Alexandrescu

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a amanat, in sedinta de astazi, luarea unei decizii privind modul in care a fost prezentat cazul arestarii directorului Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, in programele de stiri si dezbateri de la posturile Antena 3 si Romania TV, potrivit Realitatea. net. continuă pe Ziarul Bursa

Cazul Sorin Alexandrescu la Antena 3 si Romania TV: CNA amana luarea unei decizii.

CNA a amanat, in sedinta de joi, luarea unei decizii privind modul in care a fost prezentat in programele de stiri si dezbateri de la Antena 3 si Romania TV cazul arestarii directorului Antena TV Group Sorin Alexandrescu, acuzat de santaj, potrivit Mediafax. Consiliul National al Audiovizualului CNA) a analizat, in sedinta de joi, emisiunile de stiri si dezbateri difuzate de posturile de televiziune Antena 3 si Romania TV in perioada 30. 06, care au prezentat cazul directorului Antena .

UPDATE Administratia Prezidentiala a reclamat Antena 3 la CNA privind acuzatiile ca Traian Basescu ar fi implicat in anchetarea lui Sorin Alexandrescu, directorul general al Antena Group

Administratia prezidentiala a sesizat Consiliul National al Audiovizualului CNA) ca, in emisiunea QA difuzata de Antena 3 sambata 1 iunie, au fost lansate acuzatii defaimatoare si neadevarate la adresa lui Traian Basescu si a Administratiei Prezidentiale, potrivit carora prresedintele ar fi implicat in anchetarea directorului general al Antena Group, Sorin Alexandrescu. Administratia prezidentiala a mai sesizat CNA-ul si cu privire la emisiunea La ordinea zilei difuzata luni, 3 iunie, de catre Antena 3 in care s-au lansat acuzatiile ca Traian Basescu ar influenta justitia. Laura Georgescu, presedintele CNA, a propus joi ca posturile de televiziune Antena 3 si Romania TV sa fie sanctionate cu intreruperea emisiei pentru 10 minute in data de 7 iunie 2013, ca urmare a felului in care au prezentat si s-au atacat reciproc in cazul presupusului santaj facut de Sorin Alexandrescu, directorul general al Antena Group, la adresa RCSRDS. Impotriva acestei propuneri au votat: Rasvan Popescu, Calin Cristea si Narcisa Iorga. Calin Cristea a propus amendarea celor doua posturi TV, Antena 3 si Romania TV, cu cate 100. 000 de lei. Propunerea a fost sustinuta doar de: Viorel Buda, Rasvan Popescu si Calin CristeaAmbele propuneri nu au avut cvorum necesar, votul fiind amanat pentru o sedinta viitoare. La sedinta au participat doar 8 din cei 11 membri CNA, iar pentru luarea unei decizii era necesar ca cel putin 6 membri sa sustina una dintre propruneri. Se actualizeaza.

Guvernul amana acordarea unei parti din certificatele verzi pentru producatori de energie.

Guvernul a decis ca, din 1 iulie, sa fie amanata acordarea unei parti din certificatele verzi catre investitorii in microhidrocentrale, centrale eoliene si fotovoltaice. Masura va fi valabila pana in martie 2017, pentru centralele hidro si solare, si pana in 2018, pentru centralele eoliene, potrivit Mediafax. Amanarea a fost decisa prin ordonanta de urgenta aprobata in sedinta de marti. In proiectul initial, amanarea certificatelor pentru producatorii de energie in panouri fotovoltaice si cei .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )