Libnet.ro
UNICEF

07:30

CNAS: Romanii care vor sa se trateze in strainatate sa se informeze inainte, altfel pot plati mult

Adevărul Adevărul,
CNAS: Romanii care vor sa se trateze in strainatate sa se informeze inainte, altfel pot plati mult

Romanii care vor sa plece la tratament in strainatate trebuie sa o faca in cunostinta de cauza, sa se informeze la sursa, si nu la cunostinte, pentru ca altfel risca sa plateasca foarte mult, a atentionat, marti, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Vasile Ciurchea. continuă pe Adevărul

CNAS: Romanii care vor sa se trateze in strainatate sa se informeze inainte, altfel pot plati mult

Romanii care vor sa plece la tratament in strainatate trebuie sa o faca in cunostinta de cauza, sa se informeze la sursa, si nu la cunostinte, pentru ca altfel risca sa plateasca foarte mult, a.

REVISTA PRESEI. Topul celor mai bogati parlamentari care vor pensii speciale

Din ziarele de luni, aflam ca o delegatie condusa de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a fost primita la sediul FMI, cele mai multe pasaje si poduri din Bucuresti nu sunt verificate inainte de a fi deschise traficului, motivul productivitatii scazute si a salariilor mici din Romania, topul celor mai bogati parlamentarii care vor pensii speciale, dar si despre soarta concesiunii autostrazii Comarnic-Brasov.

Generatia N-am: Cum sunt cei care vor crea orasul inteligent

La etajul 7 dintr-o cladirea de la Eroilor, Bogdan imi povesteste cum in seara precedenta a gandit o aplicatie care poate deveni un startup de succes in corporatii. A facut asta in trei ore, de la idee la proiect, si el numeste asta rapid prototyping. Biroul in care sunt este al Qualitance si de la [] Generatia N-am: Cum sunt cei care vor crea orasul inteligent Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Romanii din diaspora sunt asteptati sa revina acasa la carma propriilor afaceri

Revenita in atentia publica in timpul ultimelor alegeri prezidentiale - ale caror rezultate le-a influentat decisiv - Diaspora a devenit un capitol important al agendei zilnice. Atat de important, incat Romanian Business Leaders, unul dintre cele mai puternice motoare de promovare a antreprenoriatului romanesc, a lansat o initiativa pentru romanii care vor sa revina in tara si sa-si deschida o afacere, scrie Adevarul Financiar.

Cine sunt parlamentarii care vor pensii speciale

Atrasi de pensiile de serviciu pe care parlamentarii din alte state europene le primesc, 255 de senatori si deputati au semnat un proiect de lege prin care ar primi si ei acelasi tip de indemnizatii speciale, scriu jurnalistii de la Gandul .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )