Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cocaina de 3 milioane euro descoperita in Portul Constanta

Adevărul Adevărul,
Cocaina de 3 milioane euro descoperita in Portul Constanta

Procurorii DIICOT au reusit sa prinda doi indivizi banuiti ca faceau trafic cu droguri de mare risc. Stupefiantele au ajuns in Portul Constanta si urmau sa fie urcate la bordul unei nave. continuă pe Adevărul

Lichiditate de peste 5,8 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de peste 26 milioane lei mai mult de 5,8 milioane euro).

Lichiditate de peste 4 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de peste 18,25 milioane lei mai mult de 2 milioane euro).

BEI crediteaza BCR Leasing cu 15 milioane euro pentru finantarea IMM-urilor si entitati publice

Banca Europeana pentru Investitii BEI) acorda BCR Leasing un credit de 15 milioane euro pentru finantarea IMM-urilor, a intreprinderilor cu capitalizare medie si a entitatilor publice din Romania, fiind prima transa dintr-o linie de credit de 75 milioane euro convenita cu institutia financiara.

Reabilitarea Aeroportului Craiova, 108 milioane euro

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a semnat, astazi, contractul de finan and tare a proiectului pentru reabilitarea Aeroportului Craiova, ce se va derula intre decembrie 2014 si august 2015 si va costa aproape 108 milioane euro, fonduri europene, conform unui comunicat trimis redactiei.

Accace a inregistrat afaceri de peste 1,1 milioane euro in Romania

Accace, una dintre principalele companii de externalizare si consultanta de afaceri din regiune, a inregistrat in 2013 afaceri de peste 1,1 milioane de euro in Romania, in crestere cu 30% fata de anul anterior, se arata intr-un comunicat de presa.

Buget de 30 milioane euro pentru Mioveni

S-a votat bugetul local al Mioveniului pentru anul 2014. 16 milioane de euro merg catre investitii. Este vorba, in mare parte, despre lucrari deja incepute.

UBS a acordat o linie de credit de 65 milioane euro fondului Globalworth

Globalworth Real Estate Investments, companie imobiliara de investitii care are ca tinta tari precum Romania si alte tari din Europa Centrala si de Sud-Est, a obtinut o linie e credit pe termen scurt de pana la 65 de milioane de euro de la UBS, potrivit unui comunicat al fondului de investitii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )