Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lichiditate de peste 4 milioane euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de peste 4 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de peste 18,25 milioane lei mai mult de 2 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de peste 2 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de peste 9,3 milioane lei peste 2 milioane euro).

Lichiditate de aproape 1,4 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproape 6,2 milioane lei circa 1,4 milioane euro).

BEI crediteaza BCR Leasing cu 15 milioane euro pentru finantarea IMM-urilor si entitati publice

Banca Europeana pentru Investitii BEI) acorda BCR Leasing un credit de 15 milioane euro pentru finantarea IMM-urilor, a intreprinderilor cu capitalizare medie si a entitatilor publice din Romania, fiind prima transa dintr-o linie de credit de 75 milioane euro convenita cu institutia financiara.

Reabilitarea Aeroportului Craiova, 108 milioane euro

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a semnat, astazi, contractul de finan and tare a proiectului pentru reabilitarea Aeroportului Craiova, ce se va derula intre decembrie 2014 si august 2015 si va costa aproape 108 milioane euro, fonduri europene, conform unui comunicat trimis redactiei.

BEI acorda BCR Leasing un imprumut de 15 milioane euro

Banca Europeana pentru Investitii BEI) acorda BCR Leasing un imprumut de 15 milioane euro pentru finantarea intreprinderilor mici si mijlocii IMM), a intreprinderilor cu capitalizare medie si a entitatilor publice din Romania care implementeaza proiecte in industrie, servicii si infrastructura, potrivit unui comunicat de presa.

Finantare de 50 milioane euro pentru reabilitarea litoralului, in statiunea Mamaia

Guvernul va finanta cu 227,3 milioane lei 50,7 milioane euro) lucrari de protectie si reabilitare a partii sudice a litoralului romanesc, in zona statiunii Mamaia, finantare care va fi asigurata din fonduri externe nerambursabile, de la bugetul de stat si alte surse si poate fi actualizata ulterior.

Grupul Garanti a inregistrat un profit net de 27 milioane euro in 2013

Grupul Garanti Romania a inregistrat in 2013 un profit net consolidat de 27 milioane euro, conform unui comunicat de presa.

Veniturile UPC Romania au crescut anul trecut cu 8%, la peste 140 milioane de dolari

Veniturile operatorului prin cablu UPC Romania au crescut anul trecut cu 8%, la peste 140 milioane de dolari, de la 130 milioane de dolari in urma cu un an, pe fondul avansului portofoliului de clienti, a declarat directorul general al companiei,.

IMM-urile vor putea lua credite de peste 520 milioane lei de la CEC Bank

CEC Bank va beneficia de la FNGCIMM de garantii de pana la 260 milioane lei in urmatorii doi ani, prin care IMM-urile vor putea accesa credite de peste 520 milioane lei pentru finantarea capitalului de lucru, a anuntat ieri banca.

CEC Bank: IMM-urile vor putea accesa credite de peste 520 milioane lei

CEC Bank va beneficia de la FNGCIMM de un plafon al garantiilor in valoare de aproximativ 260 milioane lei, prin care IMM-urile vor putea accesa credite de peste 520 milioane lei, potrivit unui comunicat al bancii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2079 seconds )