Libnet.ro
UNICEF

01:05

Finantare de 50 milioane euro pentru reabilitarea litoralului, in statiunea Mamaia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Finantare de 50 milioane euro pentru reabilitarea litoralului, in statiunea Mamaia

Guvernul va finanta cu 227,3 milioane lei 50,7 milioane euro) lucrari de protectie si reabilitare a partii sudice a litoralului romanesc, in zona statiunii Mamaia, finantare care va fi asigurata din fonduri externe nerambursabile, de la bugetul de stat si alte surse si poate fi actualizata ulterior. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul da 50 mil euro pentru reabilitarea litoralului, in statiunea Mamaia.

Guvernul va finanta cu 227,3 milioane lei 50,7 milioane euro) lucrari de protectie si reabilitare in sudul litoralului romanesc, informeaza Mediafax. Lucrarile vor fi efectuate in perimetrul statiunii Mamaia, intre hotelurile Rex si Sulina si Vila Turturica statie bariera intrare). Finantarea va fi asigurata din fonduri externe nerambursabile, de la bugetul de stat si alte surse si poate fi actualizata ulterior. Investitia va fi esalonata pe trei ani, conform hotararii aprobate de .

Guvernul va finanta cu 50 milioane de euro reabilitarea statiunii Mamaia

Guvernul va finanta cu 227,3 milioane lei 50,7 milioane euro) lucrari de protectie si reabilitare a partii sudice a litoralului romanesc, in zona statiunii Mamaia, finantare care va fi asigurata din fonduri externe nerambursabile, de la bugetul de.

BEI acorda BCR Leasing un imprumut de 15 milioane euro

Banca Europeana pentru Investitii BEI) acorda BCR Leasing un imprumut de 15 milioane euro pentru finantarea intreprinderilor mici si mijlocii IMM), a intreprinderilor cu capitalizare medie si a entitatilor publice din Romania care implementeaza proiecte in industrie, servicii si infrastructura, potrivit unui comunicat de presa.

Aeroportul din Cluj vrea un imprumut de 50 milioane lei, pe 20 ani, pentru investitii

Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca vrea sa contracteze un imprumut de 50 milioane de lei, pe o perioada de 20 de ani, pentru finantarea unui proiect de investitii.

Lichiditate de peste 2 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de peste 9,3 milioane lei peste 2 milioane euro).

Lichiditate de aproape 1,4 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproape 6,2 milioane lei circa 1,4 milioane euro).

Timisoara este finantata cu 72 de milioane de euro pentru dezvoltare de la Uniunea Europeana

Proiectele finantate de Uniunea Europeana pe exercitiul financiar 2007-2013, depuse de administratia Ciuhandu, dar implementate de Nicolae Robu, se ridica la 72 de milioane de euro.

Lichiditate de aproximativ 1,72 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 7,71 milioane lei 1,72 milioane euro).

RCS-RDS si-a majorat oferta la 6,5 milioane lei pentru UCR

Compania de cablu RCS-RDS ofera, in schimbul detinerii integrale a fostei fabrici de incaltaminte UCR Bucuresti simbol UCRI pe piata Rasdaq) 6,5 milioane de lei aproximativ 1,5 milioane euro), la un pret de 28 de lei pe actiune, potrivit unui anunt privitor la Oferta Publica de Preluare Voluntara.

Grupul Garanti a inregistrat un profit net de 27 milioane euro in 2013

Grupul Garanti Romania a inregistrat in 2013 un profit net consolidat de 27 milioane euro, conform unui comunicat de presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2163 seconds )