Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul va finanta cu 50 milioane de euro reabilitarea statiunii Mamaia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul va finanta cu 50 milioane de euro reabilitarea statiunii Mamaia

Guvernul va finanta cu 227,3 milioane lei 50,7 milioane euro) lucrari de protectie si reabilitare a partii sudice a litoralului romanesc, in zona statiunii Mamaia, finantare care va fi asigurata din fonduri externe nerambursabile, de la bugetul de. continuă pe Wall-Street Ro

Guvernul da 50 mil euro pentru reabilitarea litoralului, in statiunea Mamaia.

Guvernul va finanta cu 227,3 milioane lei 50,7 milioane euro) lucrari de protectie si reabilitare in sudul litoralului romanesc, informeaza Mediafax. Lucrarile vor fi efectuate in perimetrul statiunii Mamaia, intre hotelurile Rex si Sulina si Vila Turturica statie bariera intrare). Finantarea va fi asigurata din fonduri externe nerambursabile, de la bugetul de stat si alte surse si poate fi actualizata ulterior. Investitia va fi esalonata pe trei ani, conform hotararii aprobate de .

Lichiditate de aproape 1,4 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproape 6,2 milioane lei circa 1,4 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 1,72 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 7,71 milioane lei 1,72 milioane euro).

Grupul Garanti a inregistrat un profit net de 27 milioane euro in 2013

Grupul Garanti Romania a inregistrat in 2013 un profit net consolidat de 27 milioane euro, conform unui comunicat de presa.

Aeroportul din Cluj vrea un imprumut de 50 milioane lei, pe 20 ani, pentru investitii

Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca vrea sa contracteze un imprumut de 50 milioane de lei, pe o perioada de 20 de ani, pentru finantarea unui proiect de investitii.

Zitec a inregistrat afaceri de 2,3 milioane euro in 2013

Zitec, unul dintre principalii producatori locali de aplicatii online, a inregistrat anul trecut afaceri de 2,3 milioane euro, in crestere cu peste 60% comparativ cu anul 2012, se arata intr-un comunicat de presa.

ProCredit Bank vrea sa acorde credite pana la 136 de milioane euro, in 2014

ProCredit Bank vrea sa acorde credite pana la 136 de milioane euro in 2014, a declarat Ilinca Rosetti, directorul general al bancii.

Statuie a lui Apollo, descoperita in Fasia Gaza: Este estimata la 250 milioane euro

O statuie a zeului Apollo, estimata la 250 de milioane de euro, a fost descoperita in august 2013, cel mai probabil de pescari, in largul Marii Mediterane, in apropiere de Fasia Gaza, relateaza AFP. Guvernul.

General Motors investeste 250 milioane euro intr-o fabrica din Polonia

Compania auto americana General Motors Co. GM) va cheltui 250 de milioane de euro 342 de milioane de dolari) pentru extinderea fabricii sale de motoare din Tychy, Polonia, in conditiile in care vrea sa revina la profit in Europa.

Firma autohtona Octagon - lucrari de 20 milioane euro, in 2013

Compania autohtona de constructii Octagon a derulat lucrari, anul trecut, in valoare de aproximativ 20 milioane de euro, se arata intr-un comunicat al companiei.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )